• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πάνω στην ανανέωση του Kadjar εργάζεται η Renault και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν το μοντέλο να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους.

Tο ανανεωμένο Kadjar φαίνεται πως θα έρθει με μία νέα επιλογή και συγκεκριμένα αυτή του υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων.

Στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας έχει λάβει νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα στο κάτω μέρος.

Βρέθηκε το ανανεωμένο Renault Kadjar

Διαβάστηκε από 3009 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/6/2018
 

Πάνω στην ανανέωση του Kadjar εργάζεται η Renault και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν το μοντέλο να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους. Δείτε περισσότερα.

Προ των πυλών είναι το ανανεωμένο Renault Kadjar, το οποίο θα έρθει με ένα νέο κινητήρα αλλά και μικρές αλλαγές στον εξωτερικό του σχεδιασμό. Ξεκινώντας από την εικόνα του γαλλικού SUV το μοντέλο φαίνεται να έχει πάρει ένα νέο προφυλακτήρα, ενώ μικροδιαφορές υπάρχουν και στα σημεία τοποθέτησης των φώτων ομίχλης αλλά και στην πινακίδα, που έχει μετακινηθεί πάνω από τον αεραγωγό, κάτι που συμβαίνει στο έτερο μοντέλο της μάρκας το Koleos.
 
Στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας έχει λάβει νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα στο κάτω μέρος, ενώ σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής εικόνες που να μας δείχνουν αν και ποιες αλλαγές έχουν συμβεί.
Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα το ανανεωμένο Kadjar φαίνεται πως θα έρθει με μία νέα επιλογή και συγκεκριμένα αυτή του υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων, ο οποίος και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία της Renault και της Mercedes και έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα A-Class. Από κει και πέρα πιθανή είναι και η ύπαρξη ενός πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων, ενώ φήμες αναφέρουν πως, αν όχι όλα, κάποια από τα μηχανικά σύνολα του τωρινού Kadjar θα μεταφερθούν και στο νέο.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το ανανεωμένο Renault Kadjar θα κάνει την εμφάνισή τους στους εκθεσιακούς χώρους στις αρχές του 2019.