• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πάρα πολύ ποιοτικό αλλά και ξεχωριστό σχεδιαστικά είναι το εσωτερικό του Peugeot 3008.

Όμορφο, ιδιαίτερα πρακτικό και ξεχωριστό είναι το εσωτερικό του νέου Citroen Berlingo, ενώ παρά τα σκληρά πλαστικά ικανοποιεί και ποιοτικά.

Ποιοτικό, μοντέρνο και εργονομικό είναι το ταμπλό του Opel Astra Sports Tourer, όπως σε όλες τις άλλες εκδόσεις άλλωστε.

Εσωτερικό: Premium 3008, ξεχωριστό Berlingo ευχάριστο Astra

51.913 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/8/2019

Στο εσωτερικό των 3 μοντέλων η εικόνα είναι ευχάριστη με το καθένα να εκφράζει τον δικό του χαρακτήρα. Το Peugeot 3008 είναι το πιο όμορφο, το πιο high tech και το πιο καλό ποιοτικά, με χρήση καλύτερων υλικών και πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Τις εντυπώσεις κλέβει ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων και η λογική σχεδίασης i-Cockpit του εσωτερικού του.

Το Berlingo δεν κρύβει τις πρακτικές αρετές του αφού σε κάθε σημείο του εσωτερικού του, «κρύβει» θήκες και μεγάλα ντουλαπάκια. Το ταμπλό είναι όμορφο και νεανικό σχεδιαστικά και παρά τα σκληρά πλαστικά και τις μεγάλες επιφάνειες τέτοιων που είναι λογικό να υπάρχουν, ικανοποιεί και ποιοτικά.

Το Opel Astra δε διαφέρει στην έκδοση Sports Tourer, εκφράζοντας ένα πιο «αυστηρό» προφίλ με καλής ποιότητας υλικά και κορυφαία επίπεδα συναρμολόγησης. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ