• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πραγματικά τεράστιοι είναι οι χώροι του Citroen Berlingo, ενώ ο πολυχρηστικός του χαρακτήρας τονίζεται από τις πολλές και πρακτικές θέσεις για αντικείμενα.

Τεράστιοι είναι οι χώροι αποσκευών και στα τρία μοντέλα αναλογικά. Το Citroen Berlingo ωστόσο έχει και εδώ το προβάδισμα τόσο με τον όγκο του όσο και με το σχήμα του.

Xώροι-Πρακτικότητα: Χαώδες το Berlingo, πάνω από ικανά τα άλλα δύο

51.931 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/8/2019

Οι εσωτερικοί χώροι του Citroen Berlingo είναι εντυπωσιακοί αναλογικά με τις διαστάσεις του, αφού οι 5 επιβάτες του θα φιλοξενηθούν άνετα στα ανεξάρτητα πίσω καθίσματα και μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 600 λίτρα αποσκευών. Ο τελευταίος έχει κανονικό σχήμα και χαμηλό κατώφλι φόρτωσης προβάλλοντας ένα πιο «επαγγελματικό» πρόσωπο, ενώ το ίδιο ισχύει και στους τομείς της πρακτικότητας με την πληθώρα μεγάλων και βολικών θέσεων για αντικείμενα. Το Astra Sports Tourer είναι και εκείνο ικανό για 4 ή με μικρές παραχωρήσεις και 5 επιβάτες, με ουσιαστικό πλεονέκτημα σε σχέση με την 5θυρη έκδοση, τον κατά 170 λίτρα μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές τους. Το Peugeot 3008 έχει και εκείνο πρακτικό χαρακτήρα και ευρύχωρο εσωτερικό αποτελώντας ένα πολύ ικανό για τα δεδομένα της κατηγορίας crossover. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ