Το νέο Hyundai Kona θα παρουσιαστεί επισήμως αύριο. Ως ορεκτικό, ας δούμε τις τέσσερις πρώτες εικόνες χαμηλής ανάλυσης, οι οποίες προφανώς προέρχονται από το επίσημο δημοσιογραφικό υλικό του αυτοκινήτ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Hyundai Kona θα παρουσιαστεί επισήμως αύριο. Ως ορεκτικό, ας δούμε τις τέσσερις πρώτες εικόνες χαμηλής ανάλυσης, οι οποίες προφανώς προέρχονται από το επίσημο δημοσιογραφικό υλικό του αυτοκινήτου.

Διαρροή: Νέο Hyundai Kona

9.161 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Ελάχιστα πριν την παρουσίαση του νέου Hyundai Kona, διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες εικόνες του, στις οποίες για 1η φορά βλέπουμε και το εσωτερικό του μικρού κορεάτικου crossover. Ες αύριον τα σπουδαία…

Η Hyundai δεν μπορεί (ή δεν θέλει;) να κρατήσει κρυφό το επερχόμενο Kona, το οποίο έχει «συλληφθεί» αρκετές φορές πριν την επίσημη αποκάλυψή του, η οποία θα γίνει αύριο.

Το νέο Hyundai Kona έχει «τολμηρή» σχεδίαση, χαρακτηριστικά της οποίας είναι τα διπλά φωτιστικά σώματα, η γρίλια «Cascading Grille», αλλά και τα πολλά πλαστικά προστατευτικά.

Το νέο Hyundai Kona έχει «τολμηρή» σχεδίαση, χαρακτηριστικά της οποίας είναι τα διπλά φωτιστικά σώματα, η γρίλια «Cascading Grille», αλλά και τα πολλά πλαστικά προστατευτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτή τη φορά έχουμε τέσσερις εικόνες χαμηλής ανάλυσης, οι οποίες προφανώς προέρχονται από το επίσημο δημοσιογραφικό υλικό του αυτοκινήτου. Σε αυτές περιλαμβάνεται για πρώτη φορά και η φωτογραφία του εσωτερικού.
 
Όπως αναμενόταν, το νέο Hyundai Kona έχει «τολμηρή» σχεδίαση, χαρακτηριστικά της οποίας είναι τα διπλά φωτιστικά σώματα, η γρίλια «Cascading Grille», αλλά και τα πολλά πλαστικά προστατευτικά.
  
Οι εικόνες προέρχονται από το Hyundai-blog και όπως είπαμε περιλαμβάνουν και μία από το εσωτερικό. Εκεί βλέπουμε μια καμπίνα στα πρότυπα των τελευταίων μοντέλων της φίρμας, όπως τα i30 και IONIQ. Κυρίαρχο στοιχείο είναι η οθόνη αφής που βρίσκεται πάνω από τους αεραγωγούς.
 
Αν δεν αλλάξει κάτι αύριο που θα έχουμε επίσημο υλικό, ξέρουμε πως το Hyundai Kona θα κάνει χρήση μερών από τα i20 και i30, ενώ θα υπάρχει επιλογή για 4κίνητη έκδοση. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει πιθανότατα τα turbo σύνολα των 1.0 και 1.4 λίτρων, που θα συνδυάζονται με μηχανικά και διπλοσύμπλεκτα αυτόματα κιβώτια. Αλλά, είπαμε: Ες αύριον τα σπουδαία…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA