5 φωτογραφίες »

Εντυπωσιακό σε ποιότητα, φινίρισμα, αλλά και συνολική εικόνα το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του Audi Q4 e-tron. «Καθαρές» γραμμές για το οδηγοκεντρικό ταμπλό.

Τιμή, εσωτερικό-χώροι & εργονομία

29.570 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Και πόσο κοστίζει;
Το Audi Q4 είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις απόδοσης κινητήρα συνδυασμένες με ανάλογες μπαταρίες. Η βασική έκδοση e-tron 35 έχει κινητήρα 170 ίππων με μπαταρία 55 kWh και με την κρατική επιδότηση είναι διαθέσιμη από 39.469 ευρώ – ναι, ναι 100% ηλεκτρικό Audi με κάτω από 40.000 ευρώ – με κρατική επιδότηση (44.900 ευρώ κανονική τιμή). Η έκδοση της δοκιμής e-tron 40 κοστίζει 46.100 ευρώ (52.100 ευρώ κανονικά). Αναμένεται και τετρακίνητη έκδοση του συγκεκριμένου μοτέρ. Η top και τετρακίνητη έκδοση e-tron 50 quattro έχει μπαταρία 82 kWh και 299 άλογα με την τιμή να διαμορφώνεται στα 52.450 ευρώ (58.450 ευρώ χωρίς επιδότηση).

Ο μικρός by wire επιλογέας του κιβωτίου είναι πάνω σε μια αιωρούμενη θαρρείς βάση. Πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα χαρακτηρίζουν την καμπίνα.

Ο μικρός by wire επιλογέας του κιβωτίου είναι πάνω σε μια αιωρούμενη θαρρείς βάση. Πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα χαρακτηρίζουν την καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Eσωτερικό-Χώροι: Top ποιότητα και super πρακτικότητα
Η premium υλοποίηση, η ποιότητα των υλικών και το φινίρισμα στην καμπίνα του νέου Q4 έχουν φυσικά τη σφραγίδα της Audi. Το σύνολο χαρακτηρίζεται από τις «καθαρές» γραμμές του οδηγοκεντρικού ταμπλό, αλλά και την κεντρική οθόνη των 10,1 ιντσών για το χειρισμό του infotainment (καμία σχέση με τη στάνταρ 13 ιντσών του Enyaq). Η εξοικείωση έρχεται γρήγορα, ενώ σχεδόν όλες οι λειτουργίες ελέγχονται και από το τιμόνι που διαθέτει κυρίως κουμπιά αφής. Αλλα στοιχεία που τραβούν την προσοχή είναι φυσικά o ψηφιακός και διαμορφώσιμος πίνακας οργάνων, ο μικρός by wire επιλογέας του κιβωτίου μιας σχέσης, η αιωρούμενη κονσόλα, οι πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα και ο ξεχωριστός κλιματισμός για τους πίσω επιβάτες.
 
Εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες μιας οικογένειας
Μεγάλο ατού του Q4 είναι η ευκολία με την οποία η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και 5 ενήλικες, που έχουν πρόσβαση στο όχημα μέσω θυρών, που έχουν μεγάλο άνοιγμα. Μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών, με το Q4 να προσφέρει 520 λτ. (έναντι 585 λτ. του Enyaq και 543 λτ. του ID.4) και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα και μάλιστα με τηλεχειρισμό. Αν και θα θέλαμε το πίσω κάθισμα να είναι συρόμενο, το σχήμα του χώρου αποσκευών είναι κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο, με λογικό κατώφλι φόρτωσης, ενώ υπάρχει ειδική διαρρύθμιση για την αποθήκευση του φορτιστή και των καλωδίων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
OPEL