Δοκιμή: Mercedes-AMG GLA 35
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Mercedes-AMG GLA 35

57.930 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2022)

Στρίβουν τα SUV; Και στρίβουν, και πυροβολούν και δεν κουράζουν στην καθημερινότητα! Απόδειξη η GLA 35 AMG που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και σε κερδίζει με την ομοιογένεια και τον χαρακτήρα της.

Η προϊοντική επίθεση της Mercedes μέσω των εκδόσεων AMG συνεχίζεται και περνάει τώρα και στην μικρότερη SUV/crossover πρότασή της, την GLA. Η έκδοση GLA 35 AMG που βασίζεται φυσικά στην αντίστοιχη έκδοση της A-Class είναι η απάντηση στην ερώτηση για το πόσο ενδιαφέρον οδηγικά μπορεί να είναι ένα όχημα αυτής της κατηγορίας. Και αυτό, χωρίς να αναλογιστούμε πως υπάρχουν και οι ακόμα πιο «σκληροπυρηνικές» εκδόσεις της με κωδικό GLA 45 και 45 S AMG των 387 και 421 ίππων αντίστοιχα. Με 306 ίππους, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων, αυτή η GLA συνδυάζει τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα στην οδήγηση με τις αρετές της κατηγορίας της, διαμορφώνοντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσέγγιση και αποτελεί φυσικά, μια ξεχωριστή πρόταση στην αγορά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Όμορφη και με σαφείς προθέσεις

Αισθητικά η GLA 35 AMG ενσωματώνει στο αμάξωμα της GLA κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που διατηρούν τον εκλεπτυσμένο και διακριτικό της χαρακτήρα, αλλά της προδίδουν τη διαφορετικότητα και το σπορ ύφος που οφείλει να έχει. Έτσι συναντάμε τη νέα εμπρός μάσκα των Μercedes AMG με τις κάθετες γρίλιες, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ζάντες ειδικής σχεδίασης 19 ιντσών. Ο πίσω προφυλακτήρας ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα μέσω του όμορφου διαχύτη και των οβάλ απολήξεων της εξάτμισης, ενώ το μαύρο ματ χρώμα συμπληρώνει την ιδιαιτερότητα αυτής της έκδοσης.

Εσωτερικό – Χώροι: Ποιοτική και high-tech με πιο σπορ αναφορές

Στο εσωτερικό της Mercedes-AMG GLA 35 ο διάκοσμος βασίζεται στον αντίστοιχο των απλών εκδόσεων, εμπλουτισμένος όμως με τα απαραίτητα σπορ στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Το σπορ τιμόνι και τα καθίσματα, οι επενδύσεις αλκαντάρα, οι κόκκινες ραφές και οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας, ο ειδικός χρωματισμός της καμπίνας ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης και οι επιπλέον ενδείξεις στο MBUX για τις επιδόσεις και τις πληροφορίες του οχήματος, συνθέτουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της έκδοσης και διαμορφώνουν έναν ακόμα πιο ευχάριστο εσωτερικό κόσμο. Το σύστημα infotainment MBUX με τις δύο μεγάλες οθόνες του χαρακτηρίζει και πάλι τον ψηφιακό και high-tech αέρα και αυτής της έκδοσης, παράλληλα με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος, ενώ οι χώροι της διατηρούνται αναλλοίωτοι και σε κάθε περίπτωση επαρκείς για έως και 5 επιβάτες και τις αποσκευές τους (σ.σ. με 435 λίτρα ωφέλιμο χώρο).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green