6 φωτογραφίες »

Δωρεά ασθενοφόρου VW Crafter στο ΕΚΑΒ

1.794 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2021)

Υποστηρίζοντας έμπρακτα τις επιχειρησιακές ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β., η Kosmocar προέβη στη δωρεά ενός ασθενοφόρου VW Crafter, ο εξοπλισμός του οποίου του επιτρέπει να λειτουργεί ως μια μικρή Μ.Ε.Θ.

Αποδεικνύοντας στην πράξη κοινωνική της ευαισθησία και θέλοντας να υποστηρίξει τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς στο έργο τους -ειδικά αυτή την περίοδο που η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με την πανδημία του κορονοϊού- η Kosmocar προχώρησε στη δωρεά ενός ασθενοφόρου Volkswagen Crafter στο Ε.Κ.Α.Β..

Συγκεκριμένα, η Kosmocar A.E., προέβη στη δωρεά ενός άρτια εξοπλισμένου ασθενοφόρου Volkswagen Crafter στη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα αυξημένων – και λόγω κορονοϊού – πανελλαδικών αναγκών του Ε.Κ.Α.Β..

Στην τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου, την Kosmocar εκπροσώπησαν ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Σταύρος Νιφόρας, Οικονομικός Διευθυντής. Εκ μέρους του Ε.Κ.Α.Β., το ασθενοφόρο παρέλαβε ο Πρόεδρός του, κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και για τον λόγο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως «Κινητή Ιατρική Μονάδα», αποτελώντας ουσιαστικά μια μικρογραφία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), εκτός νοσοκομείου.

H ανακοίνωση της Kosmocar καταλήγει, πως η δωρεά αυτή υλοποιείται σε μία χρονική περίοδο στην οποία οι υγειονομικοί φορείς αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις. Το νέο ασθενοφόρο, θα αποτελέσει άμεσα σημαντικό όπλο στον αγώνα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονοϊό, ενώ μακροπρόθεσμα θα είναι μία σημαντική προσθήκη στον στόλο του Ε.Κ.Α.Β..

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto