Την πιθανή εικόνα του μοντέλου παραγωγής για το Infiniti Q30 έδωσε στη δημοσιότητα το κέντρο σχεδιασμού της Infiniti, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λανσαριστεί το 2015.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την πιθανή εικόνα του μοντέλου παραγωγής για το Infiniti Q30 έδωσε στη δημοσιότητα το κέντρο σχεδιασμού της Infiniti, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λανσαριστεί το 2015.

Είναι το νέο Infiniti Q30 παραγωγής;

5.270 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2013)

Η Infiniti δημοσιοποίησε την εικόνα του νέου Q30, αναφέροντας ότι έτσι θα είναι και η πιθανή τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής, το οποίο θα λανσαριστεί το 2015.

Μια νέα φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το κέντρο σχεδιασμού της Infiniti εν όψει της τελικής μορφής που θα πάρει για να βγει στην παραγωγή. Μάλιστα, το σχεδιαστικό τμήμα της ιαπωνικής εταιρείας υποστήριξε ότι αυτή η εικόνα είναι πολύ κοντά στο τελικό design. Βλέπουμε λοιπόν ότι συνδυάζει αρκετά χαρακτηριστικά από διάφορες κατηγορίες οχημάτων, όπως την επιθετικότητα των σπορ coupe, τη σχεδίαση των hatchback και τη δυναμικότητα των compact crossovers.Επιπλέον, το νέο πολυτελές μοντέλο στοχεύει να «σταθεί απέναντι» στα Audi A3, BMW X1, Volvo V40 και Mercedes A-Class. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Andy Palmer, επικεφαλής της Nissan, είχε δηλώσει παλιότερα πως το Q30 θα απευθύνεται κυρίως στο «νεανικό κοινό» και επιθυμία της εταιρείας είναι να «εδραιωθεί στην premium κατηγορία, κατακτώντας μερίδια αγοράς».Παράλληλα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη νέα προσθιοκίνητη (ή κατ επιλογή τετρακίνητη) πλατφόρμα MFA της Mercedes A-Class, στην οποία θα βασιστεί το ιαπωνικό μοντέλο. Επίσης, οι φήμες αναφέρουν ότι θα εξοπλίζεται και με μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αυξομειώνει την απόσταση από το έδαφος σε τρεις βαθμίδες, ώστε το νέο μοντέλο να μπορεί να εναλλάσσεται σε «απλό hatchback ή crossover».Καταλήγοντας, το νέο Q30 επιβεβαιώθηκε ότι, όταν μπει στην παραγωγή, θα κατασκευάζεται στο Sunderland της Βρετανίας σε 60.000 μονάδες ετησίως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT TESTIMONIAL 1
OPEL