Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Kadooment Day Parade του Barbados που το ζεύγος(;) έκανε την πρώτη του εμφάνιση.

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Kadooment Day Parade του Barbados που το ζεύγος(;) έκανε την πρώτη του εμφάνιση.

Είναι ζευγάρι Hamilton και Rihanna;

2.246 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2015)

Για τρίτη φορά τον τελευταίο καιρό εθεάθησαν μαζί έξω και το κλίμα θα το λέγαμε κάτι παραπάνω από φιλικό…

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes τελικά φαίνεται πως έχει αδυναμία στις τραγουδίστριες pop-star, αφού λίγο καιρό μετά το χωρισμό του με τη Nicole Scherzinger και αφού την είδε να φλερτάρει με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Kasami στη Μύκονο, οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με τη Rihanna.
Μπορεί τόσο καιρό ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 να ξέδινε για το χωρισμό του driftάροντας , ωστόσο συνειδητοποίησε πως ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και μάλιστα αφού ποδοσφαιριστής πήρε την κοπέλα του, αποφάσισε και αυτός να πάρει την κοπέλα ενός ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τη Rihanna που ενώ ήταν ζευγάρι με τον Benzema, ποδοσφαιριστή της Real, φαίνεται πως χώρισε για τα μάτια του Lewis Hamilton.
Αρχικά εθεάθησαν μαζί να διασκεδάζουν στο φεστιβάλ Kadooment Day Parade του Barbados, γενέτειρα της τραγουδίστριας χωρίς όμως να κινήσουν υποψίες. Εν συνεχεία ο φακός τους έπιασε να διασκεδάζουν πάνω στο ίδιο κότερο μαζί και να υπάρχει μια διαχυτικότητα μεταξύ τους. Οι κοινές εμφανίσεις τους δε σταμάτησαν εκεί αφού πριν λίγες μέρες πραγματοποίησαν ακόμη μία κοινή έξοδο στη Νέα Υόρκη. Αρχικά δείπνησαν στο Σόχο και μετά βρέθηκαν στο διάσημο 1 Oak NightClub σε πάρτι με τους φίλους του Hamilton…
Από ότι φαίνεται θα έχουμε και άλλα επεισόδια σε αυτή την ιστορία μέχρι να μάθουμε επίσημα αν είναι ζευγάρι ή όχι… 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA