• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων απαρτίζεται από έναν κινητήρα βενζίνης και έναν diesel σε δύο εκδόσεις η καθεμία.

Η τιμή του ξεκινά από τα 27.600 ευρώ με τις παραγγελίες να ξεκινούν σήμερα.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων απαρτίζεται από έναν κινητήρα βενζίνης και έναν diesel σε δύο εκδόσεις η καθεμία.

Έκδοση Akaju για Megane

5.144 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/6/2017

Η Renault λανσάρει σήμερα την έκδοση Akaju για το δημοφιλές Megane. Δείτε τι προσφέρει.

 
Η Renault μπορεί να μην έχει κάποιο ειδικό τμήμα κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων όμως έχει την δυνατότητα παραγωγής τέτοιων μοντέλων μέσω νέων εκδόσεων. Ιδού λοιπόν η Αkaju edition που θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων αποκλειστικά για τη Γαλλία.

Η νέα αυτή έκδοση τοποθετείται πάνω από τις Limited και GT εκδόσεις του νέου Megane. Υπάρχουν 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου Grand Tour, εμβλήματα της έκδοσης Akaju, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, ηχοσύστημα Bose και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment R-Link 2 με οθόνη αφής 8.7 ιντσών που υποστηρίζει συστήματα Android Auto και Apple CarPlay.
 
Προαιρετική είναι η τοποθέτηση τριών συστημάτων: υποβοήθηση παρκαρίσματος, cruise control και ηλεκτρικά ανακλινόμενη οροφή.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων απαρτίζεται από έναν κινητήρα βενζίνης και έναν diesel σε δύο εκδόσεις η καθεμία. Όσον αφορά στην βενζίνη, υπάρχει ο 1,2 TCe (τούρμπο) 130 με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC 7 σχέσεων ή χειροκίνητο 6 σχέσεων. Στους πετρελαιοκινητήρες, η Renault διαθέτει στην έκδοση αυτή 2 μοτέρ. Ο πιο ακριβός είναι ο 1.500άρης dCi με απόδοση 110 PS σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και η άλλη επιλογή είναι ο 1.6 λτ. dCi με απόδοση 130 ίππους και χειροκίνητη μετάδοση 6 ταχυτήτων.

Η τιμή του ξεκινά από τα 27.600 ευρώ με τις παραγγελίες να ξεκινούν σήμερα.