5 φωτογραφίες »

Έκδοση επιδόσεων για κάθε μοντέλο ετοιμάζει η Peugeot

2.876 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Mια ηλεκτροκίνητη έκδοση επιδόσεων για κάθε μοντέλο που θα έχει στην γκάμα της έχει σκοπό να κατασκευάσει η Peugeot.


Έτοιμη να επεκτείνει την γκάμα της με μοντέλα διαφορετικών αμαξωμάτων και σπορ εκδόσεις υψηλών επιδόσεων φαίνεται πως είναι η Peugeot, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο CEO της γαλλικής φίρμας Jean-Phillipe Imparato.

To αφεντικό της Peugeot δήλωσε πως η φίρμα θα παρουσιάζει «κάτι μεγάλο» κάθε λίγους μήνες, αφήνοντας να εννοηθεί επίσης πως η μάρκα θα προχωρήσει σε μια μεγάλη ανακοίνωση το Μάρτιο σχετικά με το μέλλον του 308. Ο ίδιος είπε στην συνέχεια: «Έπειτα θα δουλεύω πάνω στο επόμενο βήμα που θα κάνει η Peugeot το 2023. Πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα προσθέσουμε μοντέλα στην κορυφή ή στην βάση της γκάμας, ανάλογα πάντα με τις έρευνες που θα κάνουμε».

Ο Imparato επιβεβαίωσε τον ερχομό πολλών σπορ εκδόσεων λέγοντας: «Mε κάθε αυτοκίνητο, ξεκινώντας από το 508, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια σπορ έκδοση. Θα ξεκινήσουμε με το 508 Peugeot Sport Engineered για να στείλουμε ένα μήνυμα στις αγορές». Στόχος της εταιρείας φαίνεται πως είναι να δείξει στο κοινό πως τα ηλεκτροκίνητα οχήματα δεν χρειάζεται να είναι «βαρετά», με τον Imparato να σημειώνει πως «πρέπει να διασκεδάζουμε ακόμα και εάν τα αυτοκίνητά μας δεν εκπέμπουν πάνω από 50 γραμ.CO2/χλμ.

Τέλος, η Peugeot συνεχίζει να στοχεύει προς την premium κατηγορία με τον Imparato να λέει «το 2020, το 32% των πωλήσεών μας ήταν στις κορυφαίες εκδόσεις GT-Line ή GT».
 

SPRING SEAT
NISSAN