Ο Dustin Anthony μάλιστα θέλει τώρα να ξεκινήσει την δική του εταιρεία.

Οι εργασίες για την αντικατάσταση είχαν διάρκεια τρία χρόνια.

Elise με V10 μοτέρ BMW

2.446 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Μπορεί να του πήρε τρία χρόνια και πολλά ευρώ, ωστόσο ο ιδιοκτήτης αυτής της Lotus Elise κατάφερε τελικά να εξοπλίσει το μοντέλο με το 5,0 λίτρων μοτέρ της BMW. Aκούστε τον καινούριο ήχο της στο video.

Η Lotus Elise είναι ένα από αυτά τα σπορ αυτοκίνητα που μπορούν να συναρπάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό φίλο της αυτοκίνησης χάρη στην τρομερή οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

Παρά ταύτα, ένας ιδιοκτήτης Elise στις ΗΠΑ, αν και πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά της στον δρόμο δεν μπόρεσε να αντισταθεί και αποφάσισε να αντικαταστήσει το εργοστασιακό της μοτέρ με έναν V10 κινητήρα BMW χωρητικότητας 5,0 λίτρων, ακόμα και αν χρειάστηκε και προβεί σε μια σειρά από τροποποιήσεις στο σασί του κεντρομήχανου μοντέλου για να χωρέσει εκεί το νέο μηχανικό σύνολο.
 
Οι εργασίες για την αντικατάσταση είχαν διάρκεια τρία χρόνια, ενώ έγινε γνωστό πως χρειάστηκαν συνολικά περίπου 90.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να υπολογίζεται τις εκατοντάδες ώρες που αφιέρωσε ο ιδιοκτήτης. Ο Dustin Anthony μάλιστα θέλει τώρα να ξεκινήσει την δική του εταιρεία με ονομασία Monivetti Automotive με σκοπό να δίνει σάρκα και οστά και σε άλλα τέτοια project που δεν προχώρησαν ποτέ.

Δείτε το video
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda