" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ελληνικό το ταχύτερο Subaru στον κόσμο

Διαβάστηκε από 15321 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2015

Οι Αμερικάνοι ανέβασαν video με το ταχύτερο Impreza του κόσμου, σύμφωνα με αυτούς. Κάνουν λάθος όμως, γιατί προφανώς δεν ξέρουν το ελληνικό Impreza...

 
Μπορεί να μην το ξέρουν αλλά καλό είναι να το μάθουν... Ο λόγος για τους Αμερικάνους που νομίζουν πως είναι μόνοι τους σε αυτό τον πλανήτη και πως αφού κάτι είναι ταχύτερο εκεί, είναι και σε όλο τον κόσμο.

Εχθές παρουσίασαν ένα video με το ταχύτερο Impreza WRX STi στον πλανήτη, όπως λένε οι ίδιοι, το οποίο κάνει το 400άρι σε 9,12 δλ. με ταχύτητα εξόδου 245 χλμ./ώρα.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε την ελληνική απάντηση η οποία είναι το Subaru Impreza WRX STi του Κακαράκη, από τη Ζαχάρω το οποίο κάνει το 400άρι σε μόλις 8,457 δλ. με ταχύτητα εξόδου 266 χλμ./ώρα. Και μαντέψτε... σύμφωνα με τον Κακαράκη και το δικό του Impreza είναι street legal!

`Αντε γεια δηλαδή Αμερικάνοι...

  • Κώστας

    Χτες μας είπατε για τον αμερικανό σήμερα για τον κακαρακη απτή ζαχαρω τρομεροί είστε στο χώρο του αυτοκινήτου. Για να τελειώνουμε γρηγορότερο impreza στο κόσμο είναι του Χρήστου ζαγαρη από το μαραθωνα λεπτομερειες να μάθετε μόνοι σας δημοσιογράφοι του γραφειου

      3