Επιστρέφει στην παραγωγή το VW e-up!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιστρέφει στην παραγωγή το VW e-up!

2.634 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

H Volkswagen αποφάσισε να βάλει ξανά σε παραγωγή την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του up! ώστε να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για μικρά προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ξανά σε παραγωγή του ηλεκτρικό up!

Να βάλει ξανά σε παραγωγή την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του up! σχεδιάζει η Volkswagen σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η εταιρεία θέλει με αυτόν τον τρόπο να ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση που υπάρχει αυτή την στιγμή για μικρά προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα και να καλύψει το κενό που υπάρχει κάτω από το ID.3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η παραγωγή του είχε σταματήσει το 2020

Αξίζει να σημειωθεί πως η Volkswagen είχε σταματήσει να πουλάει το ηλεκτρικό up! το 2020 σε πολλές αγορές, όταν τα οικονομικά κίνητρα που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση της Γερμανίας για την αγορά ηλεκτρικών αύξησαν τόσο μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις του μοντέλου που η φίρμα αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή του, αφού η ευρεία πώλησή του με μειωμένη τιμή δεν ήταν κερδοφόρα.

Μεγάλη η ζήτηση για μικρά προσιτά ηλεκτρικά

Τι άλλαξε λοιπόν; Η γερμανική φίρμα βλέπει πως τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το Renault Zoe και το Dacia Spring σημειώνουν πολύ θετική εμπορική πορεία, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμη μεγάλη ζήτηση για προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. «Είχαμε αφαιρέσει το ηλεκτρικό up! Από την αγορά το 2020 γιατί οι παραδόσεις είχαν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω της μεγάλης ζήτησης. Τώρα, αποφασίστηκε να το επαναφέρουμε στην γκάμα» ανέφερε η VW σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εταιρεία έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τους αντιπροσώπους, ενώ η τιμή του λέγεται πως θα ξεκινάει από 26.500 ευρώ, αν και με τα κίνητρα που δίνει αυτή την περίοδο η γερμανική κυβέρνηση, το κόστος αγοράς δεν θα ξεπερνά τα 17.000 ευρώ. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center