Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ηλεκτρικό.

Ο γερμανικός κολοσσός κρατά καλά κρυμμένο το μυστικό της συμμετοχής του.

Eπιστρέφει στο Pikes Peak η VW; (+vid)

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2017)

Tην επιστροφή της στο Pikes Peak Hill Climb ετοιμάζει η Volkswagen σύμφωνα με πληροφορίες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε και δείτε τo video teaser.

H Volkswagen Motorsport έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από teaser εικόνες που υποδεικνύουν ότι κάτι πολύ ενδιαφέρον βρίσκεται στα σχέδια της εταιρείας.

Ο γερμανικός κολοσσός κρατά καλά κρυμμένο το μυστικό αλλά έκανε μια σειρά από tags στα κοινωνικά δίκτυα (#UnfinishedBusiness #ChallengeReloaded #1Score2settle) που δείχνουν ότι κατασκευάζεται ένα νέο μοντέλο για να διαγωνιστεί στο Pikes Peak Hill Climb του 2018 στις 24 Ιουνίου.
 
Για όσους θυμούνται, η VW είχε λάβει μέρος το 1987 με ένα μοναδικής κατασκευής Golf που ήταν εξοπλισμένο με δύο διαφορετικά μοτέρ 1,8 λτ. αλλά παρά τις προσδοκίες αντιμετώπισε προβλήματα και δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ηλεκτρικό καθώς μέσα από τις teaser εικόνες δεν μπορούμε να δούμε εισαγωγείς αέρα. Μαθαίνουμε επίσης ότι θα πρόκειται εξ ολοκλήρου για ένα νέο μοντέλο και δεν θα βασιστεί σε κάποιο από την γκάμα της εταιρείας.

peugeot
test center