Μικρό ή μικρομεσαίο SUV; 11 value for money μοντέλα στα 25-30.000 ευρώ

114.295 Επισκέψεις στο άρθρο
Μικρό ή μικρομεσαίο SUV; 11 value for money μοντέλα αυτοκίνητων στα 25-30.000 ευρώ

Μικρό ή μικρομεσαίο SUV; 11 value for money μοντέλα αυτοκίνητων στα 25-30.000 ευρώ

- Υπάρχουν μικρομεσαία SUV από Κορέα (Hyundai Kona) ή Japan hybrid (Toyota C-HR)
- Αγοράζεις C5 Aircross με δόσεις, όσο θα πλήρωνες «ντούκου»
- 8 χρόνια εγγύηση & πλούσιο εξοπλισμό έχει το μικρό SUV Ford Puma
- Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής παίρνεις με τα Nissan Qashqai & Peugeot 3008

11 SUV αυτοκίνητα από 25.000 μέχρι 30.000 ευρώ

Μικρό ή μικρομεσαίο SUV; Η μόδα της εποχής θέλει τους οδηγούς να στρέφονται στα SUV, με την μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τους, κατά κανόνα, καλούς χώρους που έχουν. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 11 μοντέλα με τιμή από 25 μέχρι 30.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 5 είναι SUV για την πόλη και τα 6 μικρομεσαία, δηλαδή μεγαλύτερα με οικογενειακούς χώρους.
 
Σε αυτή την 11άδα βρίσκεις τα πάντα, αναλόγως και των προτεραιοτήτων που έχεις. Υπάρχουν μοντέλα με μοντέρνα εμφάνιση (π.χ. Opel Mokka) ή πιο SUV λογικής (Jeep Avenger). Έπειτα, μπορείς να αγοράσεις SUV πόλης με χώρους που θυμίζουν οικογενειακό μοντέλο, είτε αναφερόμαστε στο πορτ-μπαγκάζ (π.χ. Ford Puma), είτε στην εσωτερική ευρυχωρία του (π.χ. VW T-Roc). Στην κατηγορία των μικρών SUV, δε, βρίσκεις και full hybrid αυτοκίνητο με ηλεκτρική 4κίνηση (π.χ. Yaris Cross).
 
Έπειτα, αν θελήσεις να πας μία κατηγορία πάνω, το κόστος δεν ξεφεύγει. Μπορείς να πάρεις στα 28-29 χιλιάρικα best-seller οικογενειακά SUV, όπως τα Nissan Qashqai και Peugeot 3008. Τέλος, στο ίδιο επίπεδο βρίσκουμε full hybrid οικογενειακά SUV (Hyundai Kona και Toyota C-HR), το Kia XCeed με τα 7 χρόνια εγγύησης και το κορυφαίο after sales, καθώς επίσης το Citroen C5 Aircross που αγοράζεις και με χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με 0% επιτόκιο.

Σελίδα 2Μικρά SUV: Ford Puma, Jeep Avenger, Opel Mokka, Toyota Yaris Cross & Volkswagen T-Roc
Σελίδα 3Μικρομεσαίο SUV: Citroen C5 Aircross, Hyundai Kona, Kia XCeed, Nissan Qashqai, Peugeot 3008 & Toyota C-HR
Toyota
moto