Έριξε αυλαία η γιορτή του Drift στο ΟΑΚΑ!

Έριξε αυλαία η γιορτή του Drift στο ΟΑΚΑ!

4.088 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο (17-18/9) η φαντασμαγορική γιορτή του Drift στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που ήρθε ως συνέχεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Άπλετο θέαμα στο Μαρούσι

Το δεκαήμερο της γιορτής της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που ξεκίνησε με την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έκλεισε με τον αγώνα All Stars Race στην ασφάλτινη διαδρομή της αρένας του ΟΑΚΑ.  Ήταν μια σπάνια στιγμή και για τους αγωνιζόμενους και για την ΟΜΑΕ, χάρη στην παραχώρηση του Ολυμπιακού Σταδίου τόσο για τον αγώνα All Stars Drift Race του Σαββάτου, όσο και για αυτόν της Κυριακής των All Stars των άλλων κατηγοριών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του σαββατιάτικου αγώνα, μεγάλος νικητής ήταν ο Σταύρος Γρύλλης (Toyota AE86), που κέρδισε στον μεγάλο τελικό της βραδιάς τον Γιώργο Λαγό (BMW E36). Τρίτος στο βάθρο ανέβηκε ο Χρήστος Χαντζαράς (BMW 3 E36), ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Λυμπέρης (Toyota Starlet) που είχε μια άτυχη στιγμή στον ημιτελικό με τον Γρύλλη. Την πρώτη εξάδα έκλεισε ο Νίκος Ζάχος (BMW 3 E30 FS) και ο Λάμπρος Πετρόπουλος (Toyota Starlet). Αλλά και πέραν των διακριθέντων, τόσο στα προημιτελικά όσο και νωρίτερα στους προκριματικούς όλοι οι οδηγοί ξεδίπλωσαν απλόχερα το οδηγικό τους ταλέντο.

5.000 θεατές το Σάββατο

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο, τον μεγάλο τελικό, που ολοκληρώθηκε μία ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, παρακολούθησαν περίπου 5.000 θεατές, οι οποίοι  απόλαυσαν ένα συναρπαστικό θέαμα καπνού και ατελείωτων πλαγιολισθήσεων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto