• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Bernie Ecclestone.

«F1 ετοιμάσου, έρχεται η Formula E»

2.734 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/4/2019

Ότι τo μέλλον ανήκει στην Formula E και ότι η Formula 1 θα υποφέρει υποστήριξε το πρώην αφεντικό της F1, Bernie Ecclestone. Διαβάστε τι είπε.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε το πρώην μεγάλο αφεντικό της Formula 1 Βernie Εcclestone σχετικά με το μέλλον των Formula 1 και Formula E.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Reuters πριν το GP της Κίνας, ο 88χρονος Βρετανός μεγαλοεπιχειρηματιάς τόνισε πως οι δυνατότητες ανάπτυξης της Formula E στο μέλλον είναι τεράστιες σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Formula 1. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Είναι μια διαφορετική μορφή διασκέδασης αλλά η Formula E θα αρχίσει να γίνεται πολύ πιο μεγάλη και καλύτερη. Αλλωστε ήδη συμβαίνει αυτό και η Formula 1 θα υποφέρει για αυτόν τον λόγο. Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες επέκτασης και μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον στην Formula E.»
 
O Εcclestone αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της F1, αφού υπολογίζεται ότι έχει βρεθεί σε περισσότερους από 800 αγώνες του αθλήματος μέσα από διάφορα πόστα, ενώ λέγεται πως ήταν παρών και στο πρώτο Βρετανικό GP που πραγματοποιήθηκε το 1950.

Αυτή την εποχή ο Ecclestone μιλά με πολύ καλά λόγια για την Formula E, ωστόσο οι κακές γλώσσες λένε πως στο παρελθόν ο ίδιος ήταν πολύ επικριτικός απέναντι στο πρωτάθλημα λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα.
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια