Ferrari SF90 Stradale σμπαραλιάστηκε αλλά δεν άνοιξαν οι αερόσακοι
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari SF90 Stradale σμπαραλιάστηκε αλλά δεν άνοιξαν οι αερόσακοι

4.406 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Ο οδηγός της Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με σφοδρότητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, όμως οι αερόσακοι δεν άνοιξαν.

«Μουλάρι» δοκιμών η Ferrari SF90 Stradale που συνετρίβη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σε μια νέα Ferrari SF90 Stradale, όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο της πανίσχυρης και καλλίγραμμης Ιταλίδας σε επαρχιακό δρόμο στην Γερμανία και χτύπησε παραπάνω από μία φορά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το περίεργο είναι ότι η Ferrari που συνετρίβη δεν ήταν μια οποιαδήποτε SF90 Stradale αλλά ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της εταιρείας. Με δεδομένο πως το μοντέλο έχει ήδη παρουσιαστεί, το αυτοκίνητο πιθανότατα ήταν ένα «μουλάρι» για δοκιμές σε νέα εξαρτήματα και συστήματα.

Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι αλλά δεν τραυματίστηκε ο οδηγός 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την αστυνομία να αναφέρει πως τα συντρίμμια εκτείνονταν σε περίπου 200 μέτρα. Ευτυχώς, παρά τη φαινομενικά βίαιη πρόσκρουση, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, παρόλο που οι αερόσακοι δεν άνοιξαν.

SF90 Stradale: 1.000 PS και 800 Nm ροπής

Η SF90 Stradale παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 780 ίππων και 800 Nm ροπής που θα το έκανε αυτόματα ό,τι πιο ισχυρό έχει παρουσιάσει η Ferrari με V8 μοτέρ στην ιστορία της. Οι Ιταλοί όμως δεν έμειναν εκεί και τοποθέτησαν δύο ηλεκτρικά μοτέρ μπροστά και άλλο ένα πίσω απόδοσης 220 ίππων (και τα τρία μαζί) που προσφέρουν συνδυαστική δύναμη μαζί με τον βενζινοκινητήρα της τάξης των 1.000 ίππων και των 800 Νm ροπής. H SF90 προσφέρει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό mode με την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει τα 25 χιλιόμετρα και την μέγιστη τελική ταχύτητα τα 135 χλμ./ώρα.

Χρειάζεται 2,5 δλ. για το 0-100χλμ./ώρα

Την κίνηση στέλνει και στους τέσσερις τροχούς ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ με την βοήθεια του, το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 339,5 χλμ./ώρα.

Έχασε τον έλεγχο μόνος του ο οδηγός!
- Βρήκαν συντρίμμια 200 μέτρα μακριά!
- Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι αλλά δεν τραυματίστηκε ο οδηγός 
- SF90 Stradale: Plug-in υβριδική με 1.000 PS και 800 Nm ροπής
Πώς γίνεται να μην ανοίξουν οι αερόσακοι μετά από τέτοιο ατύχημα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
4green