• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

500X Vs Qashqai Vs D-MAX

Διαβάστηκε από 32424 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/1/2017

Mε εφόδια την τετρακίνηση και τους diesel κινητήρες, το Fiat 500X, το Nissan Qashqai και το Ιsuzu D-Max προσπαθούν να τερματίσουν το… offroadμετρο!

 
Fiat 500X 2,0 MTJ 4X4
+ Εμφάνιση και στυλ, οδική συμπεριφορά, ποιότητα υλικών, ροπή κινητήρα
- Ορατότητα προς τα πίσω, φορολογικά βάρη, τιμόνι που δεν «κόβει»
 
Nissan Qashqai 1,6 dCi 4X4
+ Kινητήρας-επιδόσεις, λειτουργία τετρακίνησης και εκτός δρόμου ικανότητες, ποιότητα και ευρυχωρία καμπίνας, ποιότητα κύλησης, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας
- Έλλειψη οδηγικού χαρακτήρα, ελαφρύ τιμόνι, ασφάλτινα ελαστικά
 
Isuzu D-MAX Crew Cab 4X4
+ Εκτός δρόμου και μεταφορικές ικανότητες, κινητήρας, αυτονομία
- Δεν διατίθεται Ι.Χ., πλαστικά καμπίνας, βάρος
 
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα τυπικό συγκριτικό. Μιλάμε για 3 εντελώς διαφορετικές προτάσεις, τόσο από πλευράς κατηγορίας, όσο και τιμής. Το ζητούμενο είναι πόσο καλά τα καταφέρνει η τετρακίνηση της καθεμίας πρότασης και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Το Fiat 500X είναι σαφώς το πιο lifestyle τετρακίνητο της παρέας, με trendy σχεδιασμό και εικόνα, που δεν περνά απαρατήρητη. Το Nissan Qashqai είναι το best seller των crossover και όχι άδικα μιας και προσφέρει τα καλύτερα από την κατηγορία των μικρομεσαίων χάτσμπακ και των crossover. H τετρακίνητη έκδοση κλείνει το μάτι σε όσου την ψάχνουν και εκτός δρόμου. Το νέο διπλοκάμπινο Isuzu D-Max είναι το σκληροτράχηλο pick-up, που θέλει να δείξει πως αυτό και τα όμοιά του δεν έχουν αντίπαλο εκτός δρόμου. Για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος του καθενός.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Νικόλαος Τσουκαλάς

    Βαρβάτη τετρακίνηση? Μάλιστα. Όπως λέμε ...δάτος/δάτη για κάποιον/κάποια με ιδιαίτερο έναντι των υπολοίπων χαρακτηριστικό.Αφού το DMAX ΔΕΝ μπορεί να το αγοράσει μη επαγγελματίας (μέσα οι μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες), ποιός να συγκριθεί μαζί του κατά το γνωστό άσμα? ... :-) Ή μήπως θέλετε να βάλουμε στο συγκριτικό και τον dominator της κατηγορίας των light pickup trucks? ... :-)