Μια είδηση-βόμβα για τις γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων!

Μια είδηση-βόμβα για τις γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων!

Η Opel στο PSA Group!

11.997 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Την ενοποίηση της Opel με το γκρουπ PSA συζητούν έντονα κύκλοι από τον ειδικό τύπο, λέγοντας μάλιστα ότι είναι και θέμα ημερών να γίνει κάτι τέτοιο!

UPDATE: H General Motors Ελλάδος τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα. Μπορείτε να δείτε την απάντησή της κάνοντας κλικ εδώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε μια είδηση-έκπληξη που προέρχεται από το πρακτορείο Reuters, η Opel και το Group PSA φέρεται να είναι σε τροχιά ενοποίησης! Η είδηση θέλει την GM και του γαλλικό γκρουπ κατασκευαστών να συζητούν την πώληση της Opel, καθώς «καλά πληροφορημένες πηγές» αναφέρουν αντίστοιχα.
 
Μάλιστα, φαίνεται ότι η γαλλική πλευρά του θέματος έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία στο Reuters, λέγοντας ότι «είναι σε συζήτηση με την Opel για την επέκταση των τρέχοντων project», χωρίς να σχολιάσει κάτι παραπάνω. H Opel προς το παρόν αρνήθηκε να πραγματοποιήσει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Αν και οι πληροφορίες είναι κάθε άλλο από επίσημες αυτή τη στιγμή, δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται ένωση του PSA Group με άλλο μεγάλο κατασκευαστή, καθώς το 2015 η είδηση για συγχώνευση με την FCA πλανιόταν καιρό στον αέρα. Περιμένουμε και περισσότερες –και επίσημες- πληροφορίες.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
test center