Νέα φώτα για την ανανεωμένη Rolls-Royce Cullinan

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2024)
Νέα φώτα για την ανανεωμένη Rolls-Royce Cullinan
7 Φωτογραφίες »

- Με twin-turbo V12 που αποδίδει έως 600 άλογα
- Πρώτη φορά διαθέσιμη με 23άρες ζάντες
- Πήρε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων της Spectre

Με twin-turbo V12 που αποδίδει έως 600 άλογα

Στην παρουσίαση του best seller της, της Cullinan, προχώρησε η Rolls-Royce δίνοντας στο μοντέλο αρκετά διαφορετικό «πρόσωπο» αλλά και αναβαθμίσεις στην έκδοση Black Badge. Τόσο η Cullinan όσο και η Black Badge έκδοση χρησιμοποιούν τον 12κύλινδρο twin-turbo κινητήρα των 6,75 λίτρων που αποδίδει έως 600 άλογα και 900 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό πάντως έχει περιορισμένο χρόνο ζωής, αφού η Rolls-Royce θέλει να παράγει μόνο ηλεκτρικά από το 2030.

Πρώτη φορά διαθέσιμη με 23άρες ζάντες

Περί εξωτερικής εμφάνισης ο λόγος, το υπερπολυτελές SUV έχει τώρα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας που φτάνουν τώρα μέχρι και χαμηλά στον προφυλακτήρα, ο οποίος έχει πιο λεπτούς αεραγωγούς. Συνολικά, η μάρκα αναφέρει πως ο νέος σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τους ουρανοξύστες που υπάρχουν στις μεγαλουπόλεις, όπου η Cullinan είναι δημοφιλής. Το αυτοκίνητο λαμβάνει επίσης 23άρες ζάντες για πρώτη φορά και νέο χρώμα Emperador Truffle. Στην Black Badge έκδοση, οι 23άρες έχουν διαφορετική σχεδίαση και υπάρχουν περισσότερες μαύρες λεπτομέρειες.

Πήρε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων της Spectre

Στο εσωτερικό, το μοντέλο λαμβάνει τον μεγάλο πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων του Spectre, μια λιλιπούτεια Spirit of Ecstasy φιγούρα κάτω από το ρολόι και διάφορες επενδύσεις από Grey Stained ξύλο και ραγιόν από μπαμπού. Στην Black Badge έκδοση, η φιγούρα είναι μαύρη και η καμπίνα έχει μια σειρά από υπερπολυτελή φινιρίσματα.

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER