Η γρίλια της BMW γίνεται ακόμα μεγαλύτερη!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η γρίλια της BMW γίνεται ακόμα μεγαλύτερη!

9.476 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2023)

Η μάσκα της BMW γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ενσωματώνει και τους προβολείς και τα πρώτα σχέδια έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Μεγαλώνει κι' άλλο η γρίλια της BMW;

Η γρίλια της BMW και συγκεκριμένα το γεγονός πως οι «Βαυαροί» όσο περνάει ο καιρός της δίνουν ακόμα μεγαλύτερη διάσταση, είναι ένα από τα θέματα που «σηκώνει» πολλές συζητήσεις στα αυτοκινητιστικά στέκια. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κατακρίνει τη συγκεκριμένη λογική της γερμανικής φίρμας, όμως όπως φαίνεται η BMW σκοπεύει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη γρίλια της.


Στη δημοσιότητα ήρθαν τα πρώτα σχέδια της BMW που δείχνουν τη νέα γρίλια την οποία σκέφτεται να λανσάρει η μάρκα.

Στη δημοσιότητα ήρθαν τα πρώτα σχέδια της BMW που δείχνουν τη νέα γρίλια την οποία σκέφτεται να λανσάρει η μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια

Η ένδειξη αυτή απορρέει από το γεγονός πως η γερμανική μάρκα κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια νέα μονοκόμματη μπροστινή μάσκα που ενσωματώνει και τους προβολείς σε ένα ενιαίο πάνελ, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη συμβατική γρίλια όπως την ξέρουμε. Μάλιστα όπως βλέπουμε στα σχέδια στην τεράστια μάσκα υπολογίζεται και η εγκατάσταση κάποιων από τους αισθητήρες που απαιτούνται για συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Αλλάζει εμφάνιση η γρίλια

Τα σχέδια δείχνουν επίσης πως η γρίλια μπορεί να αλλάζει εμφάνιση. Παρατηρούμε  πως όταν οι προβολείς του αυτοκινήτου είναι σβηστοί, η υπόλοιπη γρίλια έχει λεία εμφάνιση. Όταν πάλι τα φώτα είναι αναμμένα η γρίλια τονίζεται ακόμα περισσότερο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρουσιαστούν διάφορα μοτίβα φώτων ημέρας.

Άγνωστο το πότε και αν θα κάνει ντεμπούτο

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε και αν η συγκεκριμένη γρίλια θα λανσαριστεί με κάποιο μοντέλο της BMW. Ωστόσο να σημειώσουμε πως πολλά σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έχουν κατατεθεί από μάρκες, αλλά η τεχνολογία δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Σε κάθε περίπτωση η BMW έχει τραβήξει μεγάλη προσοχή στο παρελθόν για το προκλητικό στυλ γύρω από τις γρίλιες και πλέον μένει να φανεί τι θα συμβεί και με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μεγαλώνει κι' άλλο η γρίλια της BMW!
- Δείτε τα σχέδια που κατέθεσαν οι «Βαυαροί».
- Ενιαία γρίλια που ενσωματώνει και τα φώτα.
- Αλλάζει μοτίβα η γρίλια ανάλογα με την κατάσταση των φωτιστικών σωμάτων.
Τι λες, κάνει καλά η BMW που σκέφτεται να μεγαλώσει τη γρίλια της ή είναι ήδη αρκετά μεγάλη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
TOYO NURGURGRING
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel