• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Yaris παρουσιάζει το πιο πρακτικό και εργονομικά προσεγμένο εσωτερικό, ικανοποιώντας παράλληλα στον τομέα της ποιότητας και συναρμολόγησης.

Καλαίσθητο, σύγχρονο και πολύ πρακτικό είναι το εσωτερικό του Hyundai i20, 208 το οποία παρουσιάζει επιπλέον και καλή ποιότητα κατασκευής.

Το εσωτερικό του Polo είναι προσεγμένο κατασκευαστικά και σύγχρονο, προβάλλοντας το καλύτερο επίπεδο συναρμογής και φινιρίσματος.

Ευχάριστο και σύγχρονο είναι και το εσωτερικό του Corsa με πολύ καλά υλικά κατασκευής και αντίστοιχα επίπεδα συναρμολόγησης.

Ο χώρος αποσκευών του Polo είναι ο μεγαλύτερος μεταξύ των τεσσάρων μοντέλων, φτάνοντας τα 355 λτ..

To Yaris προσφέρει χώρους μικρομεσαίου μοντέλου για τους πειβάτες, όντας ικανό να φιλοξενήσει στην καμπίνα του έως και 5 άτομα.

Εσωτερικό: Ποιοτικό το Polo, ευρύχωρο το Yaris

63.924 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/6/2019
 

Στο εσωτερικό των 4 αυτοκινήτων είναι αισθητή η νεανική εικόνα που ήθελαν να τονίσουν οι κατασκευαστές τους. Σαφέστατα πιο στιβαρό και ποιοτικό, αν και σχετικά μουντό, είναι το Polo, ενώ και το Corsa ικανοποιεί στο τρίπτυχο ποιότητα-συναρμογή-φινίρισμα. Ξεχωριστό αισθητικά και πιο πρακτικό είναι το εσωτερικό του Toyota Yaris που διακρίνεται στον τομέα της εργονομίας, τομέας στον οποίο διακρίνεται και το Hyundai i20.

Σε επίπεδο χώρων, τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας, ικανοποιώντας όλα ενήλικους με τις αποσκευές τους. Για τους επιβάτες πιο φιλόξενο είναι το Yaris, έχοντας το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα (χωράει και 5ος ενήλικας) και τον περισσότερο χώρο για τα γόνατα.  Από την άλλη το Polo είναι εκείνο που έχει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών με 355 λίτρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια