Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την smart και προέρχεται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την smart και προέρχεται από την ιστοσελίδα Kolesa.

«Κλεφτή» ματιά στο νέο smart ForFour

2.519 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Ανεξάρτητο σχέδιο παρουσιάζει μία πρώτη «γεύση» της νέας γενιάς του smart ForFour, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το 2024.

Ετοιμάζει τα νέα της μοντέλα η smart

Πριν από λίγες ημέρες η smart προχώρησε στον τερματισμό της παραγωγής του ηλεκτρικού smart EQ ForFour. Με την κίνηση αυτή η φίρμα σκοπεύει να ανοίξει χώρο στο ήδη μικρό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, για να ακολουθήσουν τα νέα μοντέλα που σχεδιάζει να παρουσιάσει προσεχώς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεξάρτητο σχέδιο μας προϊδεάζει για το νέο smart ForFour

Σε πρώτη φάση η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα μικρό ηλεκτρικό SUV, ωστόσο το πλάνο της προϋποθέτει και τον ερχομό της νέας γενιάς του ForFour, το οποίο θα ακολουθήσει το B-SUV. Αμφότερα τα μοντέλα βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης και αν για το πρώτο έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες εικόνες από την εταιρεία, για το νέο ForFour δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ως εκ τούτου ανεξάρτητος σχεδιαστής έδωσε στη δημοσιότητα το δικό του σχέδιο, θέλοντας να μας προϊδεάσει για την εμφάνιση του μοντέλου.

Σχεδιαστικά στοιχεία από το smart #1 concept

Κρίνοντας από την εικόνα, το μοντέλο μπορεί να δανειστεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο smart #1 concept, που παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο. Το νέο ForFour είναι πιθανό να χαρακτηρίζεται από κεκλιμένη γραμμή σχεδιασμού στο παρμπρίζ, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα ενώνονται μεταξύ τους χάρη σε μία φωτιζόμενη μπάρα LED που περνάει κάτω από το λογότυπο της εταιρείας. Στο πλάι, οι χειρολαβές των θυρών είναι κρυφές, ενώ βλέπουμε πως το αυτοκίνητο διατηρεί τους παραδοσιακούς καθρέπτες. Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
test center