«Κόβονται» ειδικές στο Ράλι Ακρόπολις 2022: Τρεις Δήμοι χρωστάνε λεφτά από το 2021

«Κόβονται» ειδικές στο Ράλι Ακρόπολις 2022: Τρεις Δήμοι χρωστάνε λεφτά από το 2021

3.080 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2022)

Οι τρεις ειδικές διαδρομές σε Θήβα, Βωξίτες και Μακρακώμη ενδέχεται να βγουν από το πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι δημοτικές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις για την περσινή διοργάνωση.

Χρέη πάνω από 50.000 ευρώ από 3 Δήμους προς τη διοργάνωση

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που μετέδωσε το STAR Κεντρικής Ελλάδος και αφορούν το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση για οριστική διακοπή των τριών ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022 σε Θήβα, Βωξίτες και Μακρακώμη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του tvstar.gr, το οποίο επικαλείται έγκυρες πληροφορίες οι δημοτικές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις  για την διοργάνωση του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Δελφών φαίνεται να οφείλει 30.000 ευρώ προς τη διοργάνωση και ο Δήμος Θήβας 20.000 ευρώ, ενώ άγνωστο παραμένει το ποσό που οφείλει ο Δήμος Μακρακώμης. Για την εξέλιξη, έχει ήδη ενημερωθεί και ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, ο οποίος παρεμβαίνοντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, δήλωσε ότι «όλοι έχουμε χρέος να προσπαθήσουμε ώστε να μην γίνει μικρότερο το Ράλι Ακρόπολις».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις στις 8-11 Σεπτεμβρίου

Κλείνοντας, θυμίζουμε πως το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022 βρίσκεται στο πρόγραμμα του WRC για δεύτερη συνεχή χρονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου. Τη φετινή εκδοχή του αγώνα θα συνθέσει ένα τετραήμερο με περισσότερα από 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών, αρχής γενομένης από την Τελετή Έναρξης (Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου), που θα συνδυαστεί με τη διεξαγωγή μιας Υπερειδικής Διαδρομής, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green