3 φωτογραφίες »

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Pedro Ruperto Mallosto με αφορμή τα 50 έτη από την εμφάνισή της Montreal έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του ιδέα.

Μία σύγχρονη Alfa Romeo Montreal

2.304 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Ένα σχέδιο έρχεται για να χαρακτηρίσει τα 50 χρόνια από τη στιγμή που είδαμε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή Alfa Romeo Montreal.


Το 1970, η Alfa Romeo Montreal εμφανίστηκε στον κόσμο κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Πριν από 50 χρόνια λοιπόν, το μοντέλο έκλεψε τις καρδιές πολλών ανθρώπων που έτυχε να το δουν και αυτό συνεχίζει να κάνει ακόμα και τώρα.
 
Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Pedro Ruperto Mallosto ο οποίος με αφορμή τα 50 έτη από την εμφάνισή της Montreal έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του ιδέα για ένα επανασχεδιασμό μοντέλο. Μάλιστα όπως ο ίδιος ο σχεδιαστής αναφέρει σε ανάρτησή του στο Behance.net, η σύγχρονη Montreal δημιουργήθηκε για να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό που έκανε η Alfa Romeo και μάλιστα κέρδισε τη δεύτερη θέση.
 
Κοιτώντας τις εικόνες βλέπουμε πως το πιο ξεχωριστό μέρος είναι οι οριζόντιες σχισμές που βρίσκονται στην πίσω κολόνα, αλλά και οι γρίλιες που δεσπόζουν ακριβώς πάνω από τα φωτιστικά σώματα στο μπροστά μέρος. Φυσικά το πράσινο χρώμα, αλλά κυρίως τα προβολάκια στο προφυλακτήρα σε σχήμα τετράφυλλου τριφυλλιού είναι ένας ακόμα τρόπος για να συμπεριληφθεί στην ονομασία του αυτοκινήτου ο τίτλος Quadrifoglio.
 
Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή λένε πως οι άνθρωποι της Alfa Romeo δεν έχουν στο μυαλό τους να προχωρήσουν στην κατασκευή μίας νέας Montreal. Όμως αν ποτέ η ιταλική φίρμα πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα ενθουσιάσει μόνος τους φίλους της μάρκας, αλλά και ολόκληρης της αυτοκίνησης.
 
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι κάποια στιγμή θα συμβεί!  

VW CRAFTER LEASEPRO
test center