Microlino Vs Citroen Ami: Διπλάσια τιμή, διπλάσια προσόντα;

Microlino Vs Citroen Ami: Διπλάσια τιμή, διπλάσια προσόντα;

23.393 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2023)

Τα μικρά, πολύ μικρά αυτοκίνητα θέλουν μεγάλες, πολύ μεγάλες ιδέες. Η Citroen με το Ami έδειξε το δρόμο, σε λογικές τιμές, και τώρα οι Ελβετοί φέρνουν το δικό τους Microlino, στα διπλά λεφτά. Πως διαλέγει κανείς μικρο-αυτοκίνητο;

Θα έδινες τόσα χρήματα για.. μικρο-αυτοκίνητο;

Το Citroen Ami το ξέρουμε λίγο περισσότερο. Κάτω από 2,5 μέτρα, ηλεκτρικό, με την ίδια πόρτα στις δύο πλευρές, η μία να ανοίγει έτσι, η άλλη αλλιώς, το ίδιο μπρος-πίσω με άλλα φώτα, και ένα σωρό άλλες τέτοιες έξυπνες λύσεις για να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Το Ami λανσάρεται ως όχημα μικρο-κινητικότητας, και παρότι μοιάζει με αυτοκίνητο, είναι μάλλον τετράτροχο μοτοποδήλατο, αφού με άδεια μοτοποδηλάτου μπορεί να το οδηγήσει και ένας 16χρονος.

Το Microlino, προιόν του Ελβετού κατασκευαστή πατινιών Micro, παρέχει τον ίδιο τρόπο μετακίνησης, με έμφαση στη μεγαλύτερη αυτονομία, ταχύτητα και πιθανώς και στο στυλ. Μπορεί το Ami να έχει την ίδια πόρτα δεξιά-αριστερά, το Microlino έχει απλά μία πόρτα εμπρός, όπως η Isetta του 1953, το μοντέλο το οποιό το Microlino έχει αντιγράψει, από το σχήμα, την πόρτα και τα φανάρια και φυσικά τη φιλοσοφία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw