Mild hybrid, full υβριδικό ή Plug-in; Τι κερδίζω και τι χάνω;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mild hybrid, full υβριδικό ή Plug-in; Τι κερδίζω και τι χάνω;

34.971 Επισκέψεις στο άρθρο

Ξέρεις ποιες είναι οι μόνες εταιρείες που έχουν μοντέλα με κάθε είδος υβριδικής κίνησης; Αν θέλεις να γλιτώσεις αρκετές χιλιάδες ευρώ από τα καύσιμα που «καις», mild hybrid, αυτοφορτιζόμενα υβριδικά και Plug-in hybrid μοντέλα μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου.

Hyundai & Kia οι μόνες που έχουν όλους τους τύπους υβριδικών

Ας συμφωνήσουμε ότι αρκετοί είναι επιφυλακτικοί απέναντι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είτε γιατί το εθνικό δίκτυο είναι το λιγότερο μέτριο για ευρωπαϊκά δεδομένα, είτε διότι μιλάμε για μία αρκετά «φρέσκια» τεχνολογία. Πρέπει, όμως, να συμφωνήσουμε και σε αυτό. Αν έχεις βενζινοκίνητο αυτοκίνητο, βάζεις αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, ίσως και παραπάνω από 4.000 ευρώ αν έχεις μοντέλο πριν από το 2016.
 
Στην Digital Έκθεση του AutoΤρίτη βρίσκει κανείς μία ευρεία γκάμα επιλογών, με μοντέλα από κάθε είδος καυσίμου, για να βρεις εκείνο που ταιριάζει στις μεταφορικές ανάγκες σου. Τα περισσότερα αυτοκίνητα, βέβαια, έχουν κοινό συνοδευτικό την λέξη «hybrid». Υπάρχουν τρεις ξεχωριστές προτάσεις υβριδικών, ανάλογα με το πόσο «προχωρημένος» είναι εξηλεκτρισμός τους. Mild (ήπια) hybrid, αυτοφορτιζόμενα υβριδικά και Plug-in hybrid οχήματα υπόσχονται μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση, από 1.800 μέχρι και 3.000 ευρώ το χρόνο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το «μονοπώλιο» των Hyundai και Kia

Ένα ακόμη κοινό σημείο αναφοράς είναι οι δύο μοναδικές μάρκες που προσφέρουν ταυτόχρονα και τα τρία είδη υβριδικής κίνησης. Hyundai και Kia έχουν επενδύσει στην «εξηλεκτρισμένη» μετακίνηση στην αγαπημένη για τον Έλληνα οδηγό κατηγορία των C-SUV, προσφέροντας από μία πληρέστατη επιλογή. Ευρύχωρα, μοντέρνα και εξοπλισμένα με σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις σε ασφάλεια και infotainment, τα Hyundai Tucson και Kia Sportage λανσάρονται σε ήπια υβριδικές 48βολτες, αυτοφορτιζόμενες υβριδικές και Plug-in hybrid εκδόσεις.
 
Στην ειδική ενότητα του autotriti.gr μπορείτε να διαβάσετε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για τα δύο μοντέλα, των οποίων η ιπποδύναμη κυμαίνεται από τα 150 άλογα ως mHEV με κύκλωμα 48V έως τα 265 άλογα ως 4κίνητα PHEV. Ναι, τα δύο δημοφιλή οικογενειακά SUV προσφέρονται με κίνηση είτε στους 2, είτε στους 4 τροχούς, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το φάσμα επιλογών τους.
 
Σε τι διαφέρουν, ωστόσο, mild hybrid, αυτοφορτιζόμενα υβριδικά και Plug-in hybrid και ποια είναι υπέρ-κατά κάθε επιλογής;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto