Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Τεχνολογία άνευ (φ)όρων!

Με κινητήρα turbo μικρού κυβισμού (1,0 λτ.), το Ford B-MAX είναι μια οικογενειακή επιλογή που περιορίζει τα φορολογικά χαράτσια.

Το Nissan Note διαθέτει στη γκάμα του δύο κινητήρες βενζίνης χαμηλού κυβισμού (1,2 λτ.) και έναν diesel 1,5 λτ., που φροντίζουν για τον περιορισμό των πάγιων εξόδων του.

Το υβριδικό Toyota Yaris είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μικρά αυτοκίνητα της αγοράς, που στοχεύει στη μέγιστη οικονομία κίνησης.

Μοντέλα με υψηλή τεχνολογία & χαμηλή φορολογία

20.969 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2014

Η σύγχρονη τεχνολογία σε κινητήρες και συστήματα κίνησης, εξασφαλίζει χαμηλή φορολογική επιβάρυνση στα καινούργια αυτοκίνητα, χωρίς να απαιτούνται συμβιβασμοί στην απόδοση, στην οικονομία, στην άνεση και στην ασφάλεια.

 
Η φορολογική επιβάρυνση γύρω από το αυτοκίνητο είναι πολλαπλή σήμερα, αφού εκτός των άλλων, ο ιδιοκτήτης του επιβαρύνεται από άμεσους (τέλη κυκλοφορίας, φόρος πολυτελούς διαβίωσης άνω των 1.929 κ.εκ.) και έμμεσους φόρους (τεκμήρια διαβίωσης). Στο παιχνίδι μπαίνει και το κόστος της ασφάλισης, το οποίο εξαρτάται όπως και τα τεκμήρια, από τον κυβισμό του κάθε μοντέλου. Σήμερα ωστόσο, η εξέλιξη της τεχνολογίας, επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει καινούργια μοντέλα που θα του εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν χαμηλότερη επιβάρυνση από τα παραπάνω χαράτσια, την ίδια στιγμή που προσφέρουν ανόθευτα χαρακτηριστικά όπως η πολύ καλή απόδοση και οι δυναμικές επιδόσεις. Οι κύριες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα στην αυτοκίνηση και οι οποίες, παρέχουν χαμηλή φορολογική επιβάρυνση, είναι:
-
Downsizing των κινητήρων: Μικρός κυβισμός με turbo, για υψηλή απόδοση και χαμηλά τεκμήρια/ασφάλιση.
- Προηγμένοι diesel κινητήρες τεχνολογίας Euro6: Χαμηλά ή και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
- Υβριδική τεχνολογία: Χαμηλή κατανάλωση και υψηλές επιδόσεις, με χαμηλά ή και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Εκτός βέβαια των παραπάνω, τα καινούργια και σύγχρονα μοντέλα αυτοκινήτων έρχονται και με επιπλέον τεχνολογίες, που στόχο έχουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Στις επόμενες σελίδες του θέματος, σας παρουσιάζουμε μοντέλα που ενσωματώνουν υψηλή τεχνολογία που εξασφαλίζει από τη μια στον ιδιοκτήτη τους χαμηλή φορολογική επιβάρυνση, ενώ από την άλλη παρέχει οικονομία κίνησης, υψηλή απόδοση, άνεση και ασφάλεια.