Μία πιθανή εκδοχή του νέου κεντρομήχανου που σκέφτεται η Mercedes-Benz.

Νέα Mercedes-Benz

4.507 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/4/2016

Στην Mercedes-Benz θέλουν μια πραγματική διάδοχο της SLS AMG που να είναι επηρεασμένη από την F1,να είναι πιθανώς κεντρομήχανο με υβριδική τεχνολογία.

 
Η Mercedes-Benz φαίνεται να εξετάζει να αναπτυχθεί στον κόσμο της F1 και μας παρουσιάζει την έμπνευσή της. Το αφεντικό της Mercedes-Benz AMG Tobias Moers αναφέρει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα διαφορετικό μοντέλο AMG.

Η δήλωση αυτή έχει πυροδοτήσει φήμες ότι το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να είναι μια F1 έμπνευση αλλά παράλληλα να σηματοδοτεί και μια νέα έλευση ενός νέου σούπερ coupe.


Η κίνηση για την ανάπτυξη αυτoύ του νέου F1 supercar θα βοηθήσει επίσης την Mercedes-Benz να καλύψει το κενό που άφησε η SLS. Η κορυφή του μοντέλου της σειράς η SLS, όταν ήταν ακόμα διαθέσιμη προς πώληση κόστιζε 295,000 ευρώ. Αυτή είναι μια διπλάσια τιμή από την τιμή της πιο ακριβής παραλλαγής της την GT. Αν η έμπνευση που έχει αυτή την στιγμή η Mercedes-Benz AMG υλοποιηθεί, τότε πρόκειται να κατασκευαστεί μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από την GT, σύμφωνα με τον Moers.

Στην Mercedes-Benz θέλουν αυτό το νέο αυτοκίνητο να είναι ένας ανταγωνιστής των Ferrari 488 GTB, McLaren 650S, και άλλων supercars.

 
  • the best

    ο τιμωρος των μη γερμανικων αυτοκινητων, ο ανθρωπος που θα διαλυσει την παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια για να επιβιωσει μονο η γερμανικη, ο ανθρωπος που κυρος και προσωπικοτητα αποκτα απο το αυτοκινητο, ο ανθρωπος που δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει παρα μονο με τα αυτοκινητα και μαλιστα μονο τα γερμανικα. μην ειναι ο σουπερμαν, μην ειναι ο μπατμαν, μην ειναι ο σπαϊντερμαν οχι ξερετε ποιος ειναι.

      2
  • germanotsolias

    Ρε φιλαρακι δε τα πιανεις..Συγκρινω amg με Mazda και Bentley με Subaru για να σου δειξω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ AMG και BENTLEY! Για αυτο σε λεω χαμηλο iq.Απο κει και περα οποιος βγει και κραζει vw ειναι ωραιος και παιρνει 40 like,ενω ετσι και σας κραξει κανεις τους κουβαδες σας ειναι εμπαθης ε;;

     
  • the best

    εννοειται χαμηλο iq κανω και κατι συγκρισεις αυτοκινητων 70000 με 350000 και κατι τετοια. Σε παρακαλω μονο να συνεχισεις τα ψυχραιμα, λογικα, καθολου εμπαθη και τεκμηρειωμενα σχολια σου. Οσο ασχολεισαι με ολους και με ολα θα ασχολουνται και οι αλλοι μαζι σου. Οσο για το ιαπωνεζικο επεσες μεσα οσο δεν φανταζεσαι οσο εσυ δουλευεις σε συνεργειο γερμανικων και θες να εχεις μεροκαματο.

     
  • germanotsolias

    Εδω εσυ ασχολεισαι μαζι μου,που δεν εχω με τι να ασχοληθω,αρα εισαι χειροτερος απο εμενα... Χαμηλο IQ διακρινω,κανα ιαπωνικο κουβα θα αγορασες και εσυ και σε ενοχλω...

     
  • germanotsolias

    Αλλη μια κοροιδια των γερμανων,ευτυχως μου ανοιξαν τα ματια εδω μεσα,και θα παρω ιαπωνικο σουπερκαρ,Mazda συγκεκριμενα!Ο βανκελ κινητηρας μου θα διαλυσει τη ψοφια amg!