• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα έκδοση Authentic του πετρελαιοκίνητου Renault Clio κοστίζει από 14.700 ευρώ.

Νέα έκδοση Renault Clio

4.573 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2018

Η γκάμα του πετρελαιοκίνητου Renault Clio επεκτείνεται προς τα κάτω με την προσθήκη του βασικού εξοπλιστικού πακέτου Authentic, το οποίο συνδυάζεται με τον τούρμπο ντίζελ κινητήρα ισχύος 90 ίππων. Δείτε πόσο κοστίζει.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Η Renault κάνει μια νέα πρόταση για το Clio προσθέτοντας στην παλέτα των επιλογών το βασικό εξοπλιστικό πακέτο Authentic με τον dCi τούρμπο πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. με απόδοση 90 ίππων.

Στη νέα αυτή έκδοση ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που κανείς περιμένει από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP έχοντας μεταξύ άλλων στη φαρέτρα του ESP με Hill Start Assist, αερόσακους εμπρός, πλάγιους και οροφής, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό κ.λπ..
 

Παράλληλα, οι άνθρωποι της γαλλικής φίρμας υπόσχονται μέση κατανάλωση της τάξεως των 3,3 λίτρων/100 χλμ. με τις εκπομπές ρύπων να φτάνουν στα 85 γρμ./χλμ. CO2 στοιχείο που εκτός των άλλων, το απαλλάσσει και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.     
 
Τέλος, σημειώνεται πως η τιμή της νέας έκδοσης Clio 1.5 dCi 90 Authentic ξεκινα από 14.700 ευρώ, ενώ όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις υπάρχει κάλυψη 5ετους εργοστασιακής εγγύησης. Ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης διαμορφώνεται κάτω από τις 12.000 ευρώ, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

Tags: RENAULT CLIO