H teaser φωτογραφία.

Νέα έκδοση για Porsche 911;

1.682 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Kαμία πληροφόρηση δεν υπάρχει αυτή την στιγμή για το αυτοκίνητο της teaser φωτογραφίας που δημοσίευσε η Porsche

Aυτή είναι η πρώτη teaser φωτογραφία για το νέο μοντέλο που ετοιμάζει το GT τμήμα της Porsche, σύμφωνα τουλάχιστον με όλες τις τελευταίες ενδείξεις. Πάμε να δούμε το θέμα λίγο πιο συγκεκριμένα.

Η εικόνα αυτή εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα δημοπρασιών Bring A Trailer με την περιγραφή να αναφέρει πως «το όχημα αυτό είναι ένα αποτέλεσμα μακρόχρονων δοκιμών και ερευνών από τους μηχανικούς της Porsche που θέλουν να το βάλουν ξανά μέσα στους δρόμους». Τέλος, ανακοινώνεται πως η παρουσίασή του θα γίνει τον Ιανουάριο του 2021.

Μελετώντας το σουλούπι του μοντέλου, είναι φανερό πως πρόκειται για μια έκδοση της Porsche 911 κυρίως λόγω της παρουσίας των μεγάλων πλαϊνών αεραγωγών και της αεροτομής που παραπέμπουν στην 911 Τurbo και Turbo S.

Πρέπει να σημειωθεί ότι παραμένει μυστήριο τι ακριβώς ετοιμάζει η Porsche με αυτό το αυτοκίνητο καθώς, αν και η μάρκα είναι γνωστό πως αναπτύσσει τις νέες GT3, GT3 Touring και GT3 RS εκδόσεις, κανένα από αυτά τα οχήματα δεν θα μοιάζει με το αυτοκίνητο που υπάρχει κάτω από αυτό το γκρι πέπλο.

Αντικείμενο της δημοπρασίας θα είναι μια ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος το μοντέλο που ετοιμάζει η Porsche και άρα δεν θα δημοπρατηθεί το ίδιο το μοντέλο. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Μουσείο Αυτοκινήτου Petersen.
 

NEO TRAFIC
skoda