• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Νέο Renault Clio: Πρωταγωνιστής στην κατηγορία του

32.776 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/2/2020

Το νέο Renault Clio είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της κατηγορίας του με τεχνολογίες άνευ προηγουμένου! Με την πιο σύγχρονη γκάμα κινητήρων, κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, up to date συστήματα συνδεσιμότητας, αλλά και state of the art συστήματα ψυχαγωγίας, αναδεικνύεται ως η κορυφαία επιλογή ακόμα και έξω από τα στενά πλαίσια της κατηγορίας του.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Το 1990 η Renault αντικατέστησε το «5» στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων με το «Clio» χρησιμοποιώντας το όνομα της μούσας, η οποία σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία είχε αναλάβει την προστασία της ιστορίας. Έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, με το Clio να έχει κερδίσει 2 φορές τον τίτλο «Αυτοκίνητο της χρονιάς», ενώ στα 30 χρόνια παρουσίας του στην αγορά, οι 4 γενιές του έχουν πουλήσει περισσότερα από 15.000.000 αυτοκίνητα. Το νέο Clio έρχεται να συνεχίσει αυτή την πορεία και με όπλα του τον φρέσκο σχεδιασμό, την ανεπτυγμένη εφαρμοσμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, τους μεγάλους χώρους του, την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το πάντα ξεχωριστό οδηγικό του «αποτύπωμα», τραβώντας πάνω του τα φώτα ως ο επιβλητικός πρωταγωνιστής της κατηγορίας. 

Τεχνολογίες από άλλη...κατηγορία 
Το νέο Renault Clio είναι «φορτωμένο» με εξελιγμένες τεχνολογίες που δεν έχουν προηγούμενο για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας και όχι μόνο.

Συνδεσιμότητα 
Η πλατφόρμα πολυμέσων Renault EASY LINK είναι συμβατή με λογισμικό Android AutoTM και Apple CarPlay ενώ ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το μενού ανάλογα με τις αγαπημένες του λειτουργίες ενώ το σύστημα στηρίζει τη λειτουργία του στη μόνιμη συνδεσιμότητα 4G για άμεση ενσωμάτωση υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος. Παράλληλα, η πλατφόρμα είναι πάντα ενημερωμένη, χάρη στις αυτόματες ενημερώσεις. Η πλοήγηση ενσωματώνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, που παρέχονται από την TomTom, όπως η ενημέρωση για τις τιμές των καυσίμων στα σημεία ανεφοδιασμού, η κίνηση στους οδικούς άξονες, η προειδοποίηση για επικίνδυνους δρόμους κ.α..

Υβριδική τεχνολογία: E-TECH Hybrid
Το νέο Clio είναι το πρώτο της ιστορίας που διατίθεται και με “full hybrid” E-TECH κινητήρα. Το υβριδικό σύστημα κίνησης του Clio E-TECH, αποτελείται από ένα νέο κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρου που πλαισιώνεται από δύο ηλεκτροκινητήρες, με συνδυαστική ισχύ 140 ίππων. Το υβριδικό αυτό σύστημα προσφέρει μέγιστη οικονομία με 40% εξοικονόμηση καυσίμου σε σχέση με έναν θερμικό κινητήρα σε αστικό κύκλο, μείωση εκπομπών CO2 και δυναμική απόκριση κατά την οδήγηση. Η μπαταρία ισχύος 1.2 kWh (230V) δίνει την δυνατότητα 80% αμιγούς ηλεκτροκίνησης σε αστικό περιβάλλον.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)