Νέα Trasporter & Caddy

Νέα Trasporter & Caddy

2.148 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2015)

Όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η Volkswagen θα προσφέρει τα VW Transporter και Caddy με μια ευρεία γκάμα βενζινοκινητήρων που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6.

Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά ωστόσο, στην αγορά της Μ. Βρετανίας, η Volkswagen ξεκίνησε τη διάθεση των νέων Caddy και Transporter σε εκδόσεις κινητήρες βενζίνης που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6.
Πέραν λοιπόν της πλήρους γκάμας πετρελαιοκινητήρων, η νέα -4η- γενιά του VW Caddy θα είναι πλέον διαθέσιμη και με τρεις βενζινοκινητήρες που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6.
O πρώτος είναι χωρητικότητας 1,2λτ., αποδίδει ισχύ 84 ίππων και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.
Ο δεύτερος είναι χωρητικότητας 1,0λτ., με ισχύ 102 ίππων και συνδυάζεται επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων ενώ, διαθέσιμος θα είναι και ένας 1.400άρης βενζινοκινητήρας 125 ίππων που θα συνδυάζεται είτε με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με το αυτόματο κιβώτιο DSG (διπλού συμπλέκτη) με 7 σχέσεις.
Αντίστοιχα, για το VW T6 και τις διάφορες εκδόσεις του (Transporter, Caravelle κ.ο.κ.) θα προσφέρεται πέραν των πετρελαιοκινητήρων των 2,0λτ. και ένας, επίσης 2,0λιτρος βενζινοκινητήρας σε εκδόσεις με ισχύ 150 ή 204 ίππων που θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή το αυτόματο DSG (7 σχέσεις) αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center