Νέα πρόκληση: Ποια μοντέλα χωράνε 12 βασικά αντικείμενα στο ντουλαπάκι;
4 Φωτογραφίες »

Νέα πρόκληση: Ποια μοντέλα χωράνε 12 βασικά αντικείμενα στο ντουλαπάκι;

22.070 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2024)

- Στο C5 Aircross μπορείς να βάλεις όλα τα αντικείμενα άλλες 3 φορές
- Το Audi Q3 είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχει φωτάκι
- Δεν χώρεσε το tablet σε Compass & GLB
- DS7 & Volkswagen Tiguan έχουν σύστημα ψύξης

12 αντικείμενα πρέπει να χωρέσουν στο ντουλαπάκι 7 οικογενειακών SUV

Ανεβαίνουμε κατηγορία. Μετά τη δοκιμή σε 6 δημοφιλή μικρά SUV, μετρήσαμε την χωρητικότητα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και σε 7 οικογενειακά SUV. Έχουμε 12 αντικείμενα, καθημερινής και όχι μόνο χρήσης, τα οποία πρέπει να χωρέσουν μέσα στα ντουλαπάκι. Το AutoΤρίτη Test Center έχει επιλέξει:

  • Έγγραφα αυτοκινήτου
  • Βιβλιαράκι αυτοκινήτου (του κατασκευαστή)
  • Μικρό σφυρί
  • Φορτιστής κινητού με καλώδιο
  • Στυλό - μπλοκάκι
  • Υγρά μαντηλάκια, σε μικρή συσκευασία
  • Μικρό αντισηπτικό μπουκαλάκι
  • Πορτοφολάκι με ελάχιστα χρήματα
  • 2ο ζευγάρι γυαλιά
  • Tablet (10 ιντσών)
  • Μικρός φακός
  • 1 προσωπικό αντικείμενο (τσίχλες)
Πέρα από χωρητικότητα του ντουλαπιού, αξιολογούμε και την πρακτικότητα ή άλλα πλεονεκτήματά του. Υπάρχουν θήκες για κέρματα και κάρτες; Πόσο καλή είναι η κατασκευή; Βγάζει θερμό ή ψυχρό αέρα; Υπάρχει φωτάκι; Οι απαντήσεις στις γραμμές που ακολουθούν.

Audi Q3: Με μαλακή επένδυση τύπου μοκέτας, χώρεσε τα πάντα λίγο πάνω από το μισό

Το Audi Q3 χώρεσε όλα τα αντικείμενα, στο μισό ή κοντά στα 3/5 της συνολικής χωρητικότητας του ντουλαπιού. Η επένδυση είναι από μαλακό υλικό, τύπου μοκέτας. Υπάρχει φωτισμός, θήκη για μολύβι/στυλό και πιαστράκι για χαρτιά ή κάρτες. Στο πίσω-πίσω σημείο υπάρχει ένα μικρό κομμάτι, όσο το πλάτος του ντουλαπιού, με μήκος 3 πόντους. Έχει επένδυση από λάστιχο και κατεβαίνει πιο χαμηλά από το υπόλοιπο ντουλαπάκι. Λόγω αυτής της ιδιομορφίας, μπορεί να φαίνεται ότι χώρεσε στα 3/5, αλλά έχει χώρο και για άλλα μικροαντικείμενα. Τέλος, υπάρχει ειδική υποδοχή για CD Player, που αν το βάλεις, θα χάσεις χώρο από το ντουλαπάκι.


Ντουλαπάκι συνοδηγού: Audi Q3
4 Φωτογραφίες »

Ντουλαπάκι συνοδηγού: Audi Q3

Citroen C5 Aircross: Γέμισε μόλις το 1/4 της χωρητικότητας

Το Citroen C5 Aircross είναι ένα οικογενειακό SUV που εστιάζει στην άνεση, σε επίπεδο οδηγικής αίσθησης μα και άνεσης επιβατών. Μην ξεχνάμε τα συρόμενα πίσω καθίσματα, σε μήκος 15 εκ., τα οποία αυξομειώνουν το χώρο αποσκευών από 580-720 λτ.. Αντίστοιχα ευρύχωρο είναι και το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Είναι κατασκευασμένο από απλό πλαστικό, χωρίς όμως φωτάκι. Έχει ειδική θήκη για το βιβλιαράκι του οδηγού και χώρεσε όλα τα αντικείμενα μόλις στο 1/4 της χωρητικότητάς του.

DS7: Με λειτουργία διάχυσης αέρα από το σύστημα θέρμανσης & ψύξης

Στο ντουλαπάκι του DS7 βάλαμε όλα τα αντικείμενα, σχεδόν στα 3/4 της χωρητικότητάς του. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο από μαλακό πλαστικό, τύπου μοκέτας. Περιλαμβάνει λειτουργία διάχυσης αέρα από το σύστημα θέρμανσης και ψύξης του αυτοκινήτου, θα θέλαμε και φωτάκι για τις πιο βραδινές ώρες.

Σελίδα 2Τι χωράει το ντουλαπάκι σε Jeep Compass, Mercedes GLB, Lexus NX & Volkswagen Tiguan;
SPRING CHECK MERCEDES
fiat