• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H νέα προσθήκη στα μηχανικά σύνολα είναι αυτή του 1.600άρη ΤCe απόδοσης 165 ίππων και 240 Nm ροπής.

Όσον αφορά το νέο Auto X-Tronic CVT κιβώτιο, συνδυάζεται με τον 1.600αρη diesel απόδοσης 130 ίππων και κοστίζει στην βασική έκδοση 29.334 ευρώ.

Η γαλλική φίρμα δίνει επίσης keycard με Walkway Function.

Koρυφαία έκδοση για Κadjar

Διαβάστηκε από 3081 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/9/2017
 

H Renault προσφέρει νέες επιλογές για το γαλλικό «αδερφό» του Nissan Qashqai. Δείτε τις λεπτομέρειες και που θα κινηθούν οι τιμές.

Η γκάμα επιλογών για το νέο Renault Kadjar έγινε ακόμα πιο πλούσια στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς η γαλλική μάρκα προσφέρει πλέον το SUV με έναν νέο βενζινοκινητήρα αλλά και αυτόματο κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

H νέα προσθήκη στα μηχανικά σύνολα είναι αυτή του 1.600άρη ΤCe απόδοσης 165 ίππων και 240 Nm ροπής που θα μπορεί να κάνει το Kadjar να φτάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 9,2 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 204 χλμ./ώρα. Η τιμή του στην βασική έκδοση Dynamique Nav για το Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τα 25.838 ευρώ.

Όσον αφορά το νέο Auto X-Tronic CVT κιβώτιο, συνδυάζεται με τον 1.600αρη diesel απόδοσης 130 ίππων και κοστίζει στην βασική έκδοση 29.334 ευρώ.
Η γαλλική φίρμα δίνει επίσης keycard με Walkway Function. O οδηγός θα μπορεί να έχει το κλειδί στην τσέπη του όταν πλησιάζει το αυτοκίνητο και αυτό θα ξεκλειδώνει αυτόματα, ανοίγοντας παράλληλα τους καθρέπτες αλλά και τα φώτα ημέρας. Το αντίστροφο θα γίνεται όταν ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο και απομακρύνεται.

Θα δούμε τις νέες αυτές προσθήκες στην Ελλάδα;

Tags: RENAULT, ΚΑDJAR