Και στην ανανεωμένη εκδοχή του Nissan Juke, οι χώροι των επιβατών παραμένουν στα ίδια επίπεδα, όπου δύο ενήλικες επιβάτες θα βολευτούν.

Ο χώρος αποσκευών του Nissan Juke έχει αυξηθεί από τα 251 στα 354 λίτρα και είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία των compact crossover.

Χώροι: Ίδιοι για τους επιβάτες, αυξήθηκε ο χώρος αποσκευών

48.151 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2014

Σε ό,τι αφορά τους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το ανανεωμένο Nissan Juke, προσφέρει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, διατηρώντας στα ίδια επίπεδα τον χώρο για τους επιβάτες, όπου με άνεση θα καθίσουν πίσω δύο ενήλικες. Όμως το πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί από τα 251 στα 354 λίτρα, ή διαφορετικά κατά 40%, νούμερο κορυφαίο για την κατηγορία των compact crossover. 


Αυτό, οι άνθρωποι της Nissan το κατάφεραν «πετώντας» την πλαστική «μπανιέρα» που κάλυπτε την ρεζέρβα και έπιανε πολύ χώρο και βαθαίνοντας τον χώρο των αποσκευών. Έτσι, πλέον, αυτός είναι αρκετά βαθύς και τετραγωνισμένος, διαθέτει διπλό πάτο και με άνεση μπορεί να φιλοξενήσει ένα παιδικό καρότσι και μια μεγάλη βαλίτσα.

Nissan Safety Shield
Το νέο Nissan Juke διατίθεται (προαιρετικά) με το σύστημα Nissan Safety Shield το οποίο απαρτίζεται από τα ακόλουθα συστήματα ασφάλειας: την προειδοποίηση Απότομης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), την προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning) και το Σύστημα Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων (Moving Object Detection) που περιλαμβάνει και το σύστημα πανοραμικής θέασης (Around View Monitor) που κάνει το παρκάρισμα «παιχνιδάκι».

Tags: NISSAN JUKE