????????? ???? ??????????

Το ανανεωμένο Nissan Juke διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του παρελθόντος όπως η δυναμική εμφάνιση, οι compact διαστάσεις, η ευελιξία και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά.

Νέα φανάρια σε σχήμα μπούμερανγκ και πιο επιθετική μάσκα σε σχήμα V είναι οι σημαντικότερες αλλαγές στο ανανεωμένο Nissan Juke.

Νέα φανάρια σε σχήμα μπούμερανγκ και πιο επιθετική μάσκα σε σχήμα V είναι οι σημαντικότερες αλλαγές στο ανανεωμένο Nissan Juke.

Από την πρώτη επαφή, το ανανεωμένο Nissan Juke, κερδίζει αμέσως τον οδηγό του μιας και είναι φιλικό και ευχάριστο, αποπνέοντας και την ανάλογη στιβαρότητα ως compact crossover.

Δοκιμή: Nissan Juke 1,5 dci 4x2

47.352 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/10/2014

Το Nissan Juke ανανεώθηκε πρόσφατα σε κομβικά σημεία του, ενώ συνεχίζει και διατίθεται με τον γνωστό 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει επιδόσεις και σημαντική οικονομία κίνησης.

 
Στα γρήγορα:
• Είναι 1.500 κ.εκ. με 110 PS
• Καταναλώνει 4,0 λτ./100 χλμ.
• Εκπέμπει 104 γρ./χλμ CO2
• Πληρώνει 93,6 ευρώ τέλη

+ Εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής, κατανάλωση
Χροιά κινητήρα όταν πιέζεται

Πριν μερικές εβδομάδες «βάλαμε χέρι» στην ανανεωμένη εκδοχή του, με το νέο αναβαθμισμένο βενζινοκινητήρα 1,2 DIG-T, o οποίος μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε και δοκιμάζουμε και την πετρελαιοκίνητη έκδοση του ανανεωμένου και πάντα εκκεντρικού (εμφανισιακά) Nissan Juke. 

Τραβάει τα βλέμματα
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η εκκεντρική σχεδίαση του Nissan Juke έχει διατηρηθεί στο ακέραιο, με μικρές πινελιές φρεσκάδας. Τα μπροστινά φανάρια σε σχήμα «μπούμερανγκ» ανανεώθηκαν στα σημεία, ενώ η νέα πιο δυναμική μάσκα διαθέτει ένα πιο έντονο σχήμα V και είναι το μέρος του Juke που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον.
Μικρότερης έκτασης αλλαγές εντοπίζονται στους πλαϊνούς καθρέφτες που ενσωματώνουν τα φλας τεχνολογίας LED και τις κάμερες για το Around View Monitor (στις εκδόσεις που διατίθενται), ενώ στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας έχει αποκτήσει πιο επιθετική μορφή.

Tags: NISSAN JUKE