Όμιλος Quest: Ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα της Xiaomi

2.378 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2024)
Όμιλος Quest: Ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα της Xiaomi

- Ο Όμιλος Quest μπαίνει στην ηλεκτροκίνηση.
- Θα το κάνει μέσω των αυτοκινήτων της Xiaomi.
- Η αρχή θα γίνει με το Xiaomi SU7.
- Θα αναλάβει επίσης service, after sales και δίκτυο φόρτισης.

Ο Όμιλος Quest μπαίνει στην ηλεκτροκίνηση

Πριν από λίγους μήνες η Xiaomi αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, το SU7. Φέροντας τη... σφραγίδα του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού, το ηλεκτρικό σεντάν τράβηξε πάνω του τα βλέμματα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τους Έλληνες, πολλοί από τους οποίους ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό, ο Όμιλος Quest, δια στόματος του Προέδρου του, Θεόδωρου Φέσσα και της Αντιπροέδρου του, Ευτυχίας Κουτσουρέλη έχει στα σκαριά ένα σχέδιο εισαγωγής στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με το Xiaomi SU7 να αποτελεί την αφορμή για αυτό.

Πρόεδρος Ομίλου Quest: «Μας ενδιαφέρει πολύ να μπούμε στην ηλεκτροκίνηση»

Στο περιθώριο του οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο Πρόεδρος του Ομίλου Quest, Θεόδωρος Φέσσας έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του Ομίλου για είσοδο στην ηλεκτροκίνηση μέσω της Xiaomi... «Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ!» ανέφερε. Ωστόσο, υπογράμμισε πως για να λάβει σάρκα και οστά η οργανωμένη πώληση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Xiaomi στην Ελλάδα θα χρειαστεί περίπου μία τριετία. Αυτό πρωτίστως θα συμβεί εξαιτίας της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας που ήδη έχει το SU7, όπως σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν.

Ετοιμάζει και το SU8 η Xiaomi

Θυμίζουμε πως πέραν από το SU7, η Xiaomi φέρεται να έχει ήδη στα σκαριά και δεύτερο αυτοκίνητο. Αυτό ενδεχομένως θα λέγεται SU8 και θα είναι ένα ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα έρθει να προστεθεί στην γκάμα τα επόμενα χρόνια.

Η Info Quest είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Xiaomi σε Ελλάδα και Ρουμανία

Aξίζει να σημειωθεί πως η Info Quest αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα του συνόλου των προϊόντων της Xiaomi στην Ελλάδα (και τη Ρουμανία) στο πλαίσιο μίας συνεργασίας που μετράει πολλά χρόνια και σύμφωνα με τα υψηλόβαθμα στελέχη κρίνεται εξαιρετική. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος όπου ο Όμιλος Quest θέλει να επεκτείνει αυτή τη συνεργασία και μέσω του Xiaomi SU7, αλλά και των υπόλοιπων αυτοκινήτων της κινεζικής μάρκας που θα ακολουθήσουν. Η πεποίθηση αυτή εκφράστηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο και από την Αντιπρόεδρο του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη. «Η Xiaomi πρωτοήρθε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας και της Info Quest. Δεν υπάρχει καλύτερο στρατηγικό partnership!», σχολίασε από την πλευρά της.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda