Μάθετε τις κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας Opel OnStar.

Μάθετε τις κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας Opel OnStar.

Opel OnStar

66.361 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2017)

Όπως το νέο Opel Astra, έτσι και το Opel Μοkka X διατίθεται με όλες τις υπηρεσίες Opel OnStar για 5 έτη πλην της βασικής έκδοσης που αποτελεί στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού. Με την υπηρεσία OnStar, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ο οδηγός μπορεί να συνομιλήσει με έναν ειδικό σύμβουλο της υπηρεσίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας είναι οι εξής:

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Σε περίπτωση ατυχήματος που προκαλεί ενεργοποίηση των αερόσακων και εφόσον δεν απαντηθεί τηλεφωνική κλήση του συστήματος προς τον χρήστη του αυτοκινήτου, στέλνεται αυτόματα βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος.
  • Σε περίπτωση κλοπής, το OnStar εντοπίζει το όχημα.
  • Τηλεχειρισμός του οχήματος από το smartphone, μέσω ειδικού app.
  • Ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή με κάποιον σύμβουλο και να ζητήσει οδηγίες για κάποιο προορισμό ή π.χ. το κοντινότερο πρατήριο καυσίμων. Ο Σύμβουλος στέλνει απευθείας το ζητούμενο σημείο ως προορισμό στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.
  • Το σύστημα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διενεργήσει διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος (πίεση ελαστικών, κατάσταση αερόσακων, ηλεκτρονικά βοηθήματα κ.λπ.) και να ενημερώσει ανάλογα τον οδηγό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL