• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μαζί με τα Megane Open Days θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Megane.

Tα Megane Open Days τα οποία θα διαρκέσουν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου.

Open Days από τη Renault για το Megane

3.082 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/6/2017

Η Renault προσκαλεί το κοινό στα Megane Open Days που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου στο δίκτυο των διανομέων της σε όλη την Ελλάδα. Δείτε ακόμη το ειδικό πλαίσιο προνομίων που θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων εκείνες τις μέρες.

 
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν το νέο Renault Megane δίνει ο επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, διοργανώνοντας τα Megane Open Days τα οποία θα διαρκέσουν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου στο δίκτυο των εξουδιοδοτημένων διανομέων της σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί πως στα πλαίσια των Megane Open Days θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault Megane, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς βεβαίως και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.  
 

Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7 ιντσών, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το νέο Megane έρχεται με τετραδιεύθυνση, νέα γκάμα κινητήρων, πιο δυναμική σχεδίαση και υβριδική έκδοση, όντας πλήρως ανανεωμένο σε σύγκριση με τα προηγούμενα Megane.