3 φωτογραφίες »

Το κόστος του μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστό.

Pagani Huayra Imola με 839 ίππους

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Οι πληροφορίες και οι εικόνες για μία από τις μόλις πέντε Pagani Huayra Imola που έχει κατασκευάσει η ιταλική εταιρεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τον εν λόγω μοντέλο να εντυπωσιάζει.

Τα στοιχεία προέρχονται από την Pagani στην Κίνα και αναφέρουν πως ο twin-turbo 6,0 λίτρων V12 που αναπτύχθηκε από την Mercedes-AMG ειδικά για την Pagani, προσφέρει τώρα εκπληκτική ισχύ 839 ίππων και ροπή στρέψης 1.100 Nm.
 
Ωστόσο εκτός από την παρουσίαση ενός βελτιωμένου κινητήρα από το Affalterbach, η Huayra Imola επωφελείται επίσης από το αναθεωρημένο αμάξωμα το οποίο είναι ακόμα πιο αεροδυναμικό. Παρατηρήστε την τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά και τον αεροδυναμικό διαχύτη που φαίνεται να είναι ακόμα πιο επιθετικός, ίσως και ικανός από αυτόν που έχει εγκατασταθεί στην «κανονική» Huayra BC. Το προφίλ του κουπέ έχει αναθεωρηθεί καθώς παρατηρούμε περισσότερες εισόδους αέρα, ενώ ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι ο αεραγωγός που είναι εγκατεστημένος στην οροφή.
 
Το κόστος του μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σίγουρα αυτό κυμαίνεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, αφού περίπου 2,5 εκατομμύρια κόστιζε η Huayra BC  όταν έκανε την εμφάνισή της το 2016. Βέβαια το κόστος λίγη σημασία έχει αφού και οι πέντε Pagani Huayra Imola έχουν ήδη βρει κάτοχους.  

Toyota
moto