Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου: Γέμισε «σκαθάρια» το κέντρο της Θεσσαλονίκης
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου: Γέμισε «σκαθάρια» το κέντρο της Θεσσαλονίκης

2.664 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Με σκαραβαίους γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης η πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Σκαραβαίου. Συνολικά, 24 VW Beetle βρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώνει η Λέσχη Σκαραβαίων Θεσσαλονίκης.

Οι «σκαραβαίοι», τα θρυλικά αυτοκίνητα που μετά από πολλές δεκαετίες κυκλοφορούν απροβλημάτιστα στους δρόμους όλου του κόσμου, συνεχίζουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Απλοί πολίτες με θέρμη σκύβουν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες στο εσωτερικό, ενώ η σιλουέτα, με τις τέλειες αναλογίες ενός μοντέλου που κατέχει τον τίτλο με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραγωγής, είναι αυτή που πλημμυρίζει με θετικά συναισθήματα, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν.

Συνολικά, 24 σκαραβαίοι βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Σκαραβαίου. Το θρυλικό αυτοκίνητο, που πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και μεγάλωσε πολλές γενιές, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής μετά από συμφωνία που υπέγραψε ο Χίτλερ με τον Porsche και έμελε να γίνει ένα αυτοκίνητο σύμβολο της αυτοκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Πρόκειται για ένα αερόψυκτο αυτοκίνητο που έχει τη μηχανή στο πίσω μέρος του οχήματος. Δεν διαθέτει τις ανέσεις των σημερινών αυτοκινήτων, όμως είναι ένα λειτουργικό και όμορφο αυτοκίνητο. Αν πάθει κάτι βρίσκουμε εύκολα ανταλλακτικά, καθώς υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών σε όλον τον κόσμο. Ο Έλληνας αγαπάει αυτό το μοντέλο και είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί του», αναφέρει ο πρόεδρος της Λέσχης Σκαραβαίων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δαγδαλένης, ο οποίος έχει στην κατοχή του τον πιο παλιό σκαραβαίο που κυκλοφορεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη (1956).

Δείτε τις δηλώσεις του ταμία της Λέσχης Σκαραβαίων Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Νίκα, στο thestival:
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda