Πέφτει η αυλαία για το Ford GT με την έκδοση LM Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πέφτει η αυλαία για το Ford GT με την έκδοση LM Edition

1.906 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2022)

Το Ford GT LM Edition είναι η τελευταία ειδική έκδοση του Ford GT και γιορτάζει τη νίκη της εταιρείας το 2016 στο Le Mans!

Τιμάει την ιστορία της μάρκας στο Le Mans

Πρεμιέρα έκανε μία νέα ειδική έκδοση του Ford GT με αφορμή τη νίκη της εταιρείας στον αγώνα Le Mans το 2016. Το μοντέλο πήρε την ονομασία Ford GT LM Edition με την σύντομη σε διάρκεια παραγωγή του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ οι παραδόσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν εντός του φθινοπώρου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 3D εκτυπωμένα εξαρτήματα

Η Ford θα προσφέρει σε κάθε GT LM Edition το Liquid Silver ασημί χρώμα, με τους πελάτες να έχουν την επιλογή να το συνδυάσουν με μπλε ή κόκκινες λεπτομέρειες. Το μοντέλο θα φέρει τροχούς 20 ιντσών από ανθρακονήματα, με κόκκινες ή μπλε πινελιές επίσης. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με 3D εκτυπωμένες απολήξεις εξάτμισης τιτανίου, ενώ 3D εκτυπωμένο θα είναι και το λογότυπο GT LM στο πίσω μέρος.

Δέρμα και ανθρακονήματα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, το μπλε ή κόκκινο θέμα συνεχίζεται. Τα καθίσματα είναι καλυμμένα από δέρμα και Alcantara, ενώ παρούσες είναι και διάφορες πινελιές από ανθρακονήματα που τις βρίσκουμε στην κεντρική κονσόλα, στις μπροστά κολόνες και στους αεραγωγούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
citroen