• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fun to drive οδηγική αίσθηση συνοδεύει το Peugeot 208 που παρά την σφιχτή του ανάρτηση είναι αρκετά αποτελεσματικό, απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου και αποδίδει εξίσου εντυπωσιακά και σε πιο extreme συνθήκες.

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

59.170 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2021)

Στον δρόμο: Ισορροπία και άνεση και για τα δύο

Το Renault Clio διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κύλισης, ενώ στα 91 άλογα έχει πλέον  πιο ελαστικό και πιο γεμάτο σε απόδοση κινητήρα, αφού το «τράβηγμα» έρχεται από πιο χαμηλές στροφές.

Το Renault Clio διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κύλισης, ενώ στα 91 άλογα έχει πλέον πιο ελαστικό και πιο γεμάτο σε απόδοση κινητήρα, αφού το «τράβηγμα» έρχεται από πιο χαμηλές στροφές.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ευχάριστη είναι η οδική συμπεριφορά και στα δύο μοντέλα, επιβεβαιώνει ότι οι Γάλλοι ξέρουν να συνδυάζουν αριστοτεχνικά την άνεση με τον δυναμισμό. Πιο αναλυτικά, τώρα, μέσα στην πόλη είναι ευέλικτα (10,4 μέτρα ο κύκλος στροφής τους) και απορροφούν καλά τις λακκούβες των δρόμων, με ένα μικρό προβάδισμα για το Renault Clio καθότι έχει ελάχιστα πιο μαλακό set-up. Όταν τώρα βγουν εκτός πόλης και ανεβάσουν ρυθμό, τότε το 208 συνοδεύεται από μία πιο fun to drive συμπεριφορά χάρη στην πιο σφικτή του ανάρτηση και το πιο βαρύ τιμόνι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το Clio μένει πίσω. Απεναντίας και αυτό με τη σειρά του σε κερδίζει στον ανοικτό δρόμο λόγω κύλισης και λίγων ντεσιμπέλ.
 
Η γνώμη μας
Στην κατηγορία τους τα δύο γαλλικά μικρά έχουν μεγάλη πέραση και εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος το γιατί. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δύο ίδιου κόστους μοντέλα, με ανάλογο high-tech ύφος και ανέσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Στις λεπτομέρειες η μεγαλύτερη ιπποδύναμη στο 208 και οι καλύτερες επιδόσεις γέρνουν την πλάστιγγα προς το Peugeot, αλλά ποιος μπορεί να απορρίψει ένα all around και οικονομικό Renault Clio;

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »