Πορεία με ρεκόρ το 2022 για την DS Automobiles Ελλάδας

Πορεία με ρεκόρ το 2022 για την DS Automobiles Ελλάδας

1.252 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2023)

Εξαιρετικό ήταν το 2022 για την DS Automobiles στην ελληνική αγορά, καθώς με 1,2% μερίδιο στην συνολική αγορά σημείωσε επίδοση ρεκόρ για τα δεδομένα των 29 αγορών της Ευρώπης.

1.349 πωλήσεις το 2022

Το 2022 ήταν μια χρονιά σταθμός για την DS στη χώρα μας, καθώς κατάφερε να σημειώσει σημαντικές διακρίσεις στην εμπορική της παρουσία. Συγκεκριμένα η γαλλική φίρμα τη χρονιά που μας πέρασε μέτρησε 1.349 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων ποσοστό που φτάνει το 1,2% επί του συνόλου της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μερίδιο ρεκόρ για την DS Automobiles Ελλάδας

Μάλιστα αυτό το ποσοστό από την DS Automobiles Ελλάδας είναι το καλύτερο που σημείωσε η γαλλική μάρκα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες 29 αγορές της Ευρώπης που προσφέρει τα μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας.

Με τέσσερα μοντέλα στην ελληνική αγορά η DS

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό νούμερο των πωλήσεων, αφορά στην πραγματικότητα μόνο τα τρία μοντέλα της μάρκας, καθώς το τέταρτο DS 9, έφτασε στην ελληνική αγορά στο τέλος του 2022. Στα αξιοσημείωτα της επίδοσης των μοντέλων της DS Automobiles στην ελληνική αγορά, είναι η αύξηση των πωλήσεων του DS 3 Crossback, που δεκαπλασίασε τις πωλήσεις του σε σχέση με το 2021 και του DS 7 Crossback που τις αύξησε κατά 64% σε σχέση με το 2021. Τέλος το νέο DS 4, σε ποσοστό 43% διατέθηκε στην Plug-in υβριδική έκδοση E-Tense.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
test center
test center