Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Η μαύρη εξωτερική απόχρωση, δεν είναι τυχαία. Συγκεκριμένα, οι μαύρες χρωστικές παράγονται χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα που προέρχονται από ανακυκλωμένα υποπροϊόντα της αεροναυπηγικής βιομηχανίας.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μαύρη εξωτερική απόχρωση, δεν είναι τυχαία. Συγκεκριμένα, οι μαύρες χρωστικές παράγονται χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα που προέρχονται από ανακυκλωμένα υποπροϊόντα της αεροναυπηγικής βιομηχανίας.

Πρώτη επαφή με το νέο Renault Scenic Vision

9.260 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2022)

Έχετε σκεφτεί πως θα είναι το μέλλον της αυτοκίνησης; Πως θα είναι τα αυτοκίνητα σε 10 χρόνια; Αν θέλετε να μάθετε, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, όπου αποκαλύπτουμε ένα σημαντικό concept της Renault το οποίο ενσωματώνει στοιχεία του οράματός της.

Renault Scenic Vision με υδρογόνο: Έτσι θα είναι το μέλλον

Δεν ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε προσκεκλημένοι στις εγκαταστάσεις της Renault στο Σεν Ντενί, λίγο έξω από το Παρίσι εκεί όπου η εταιρεία συνηθίζει να μας παρουσιάζει τα μελλοντικά της μοντέλα, ήταν όμως σίγουρα μία από τις λίγες φορές με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Και το λέμε όχι απαξιώνοντας τις προηγούμενες, αλλά γιατί αυτήν τη φορά είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους ανθρώπους της Renault και να δούμε στην πράξη πως θα είναι το μέλλον της αυτοκίνησης, μέσω ενός concept που ενσωματώνει στοιχεία του οράματός της, του Renault Scenic Vision.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όχι απλά ένα πρωτότυπο, αλλά ένα σχέδιο για βιώσιμη ανάπτυξη

Ναι, ναι το ξέρουμε, έχετε ξανακούσει τη φράση «βιώσιμη ανάπτυξη», ίσως να έχετε βαρεθεί να την ακούτε κιόλας, για αυτό και χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες θα αναφερθούμε στα σημαντικά του Scenic Vision, του πρωτότυπου που δείχνει κάποιες από τις μελλοντικές σκέψεις και… προκλήσεις της Renault.

Πρώτα από όλα -και πιο σημαντικό- είναι πως το concept αυτό είναι κατασκευασμένο από 70% ανακυκλωμένα υλικά, ενώ το 95% αυτών είναι ανακυκλώσιμα. Π.χ. το αλουμίνιο είναι 100% ανακυκλωμένο, τα ανθρακονήματα προέρχονται από την αεροπορική βιομηχανία και τα εργοστάσια παραγωγής χαρτιού, δεν υπάρχει δέρμα στο εσωτερικό, το πάτωμα είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια γάλακτος και διάφορους πλαστικούς σωλήνες, μέχρι και τα χρώματα μέσα και έξω είναι «οικολογικά»… Είναι πολλά πολλά ακόμη που θα σας κουράσουμε αν τα αναλύσουμε. Κρατήστε μόνο αυτό: Στόχος είναι να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο και να διαφυλάσσονται όσο περισσότερο οι ενεργειακοί πόροι. Το κλίμα και το περιβάλλον πάνω από όλα… Δεν ήταν τυχαίο πως στην παρουσίαση του concept ήταν μαζί μας μέχρι και η αντιπρόεδρος στο τμήμα Βιωσιμότητας του Ομίλου Renault, κα. Clea Martinet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το RENAULT SCENIC