3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε δοκιμές δίπλα στην Stelvio η Alfa Romeo Tonale

3.343 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

H νέα Alfa Romeo Tonale πραγματοποιεί τις τελευταίες της δοκιμές πριν παρουσιαστεί στην τελική της μορφή και έρθει στις αγορές το 2022, ως το τρίτο μέλος στην γκάμα της ιταλικής φίρμας.

 Η Alfa Romeo έχει αυτή την στιγμή στην γκάμα της μόνο δύο μοντέλα, την Giulia και την Stelvio, ωστόσο σύντομα θα φέρει στην αγορά ένα ακόμη αυτοκίνητο, την Τοnale. Το crossover παρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια σε μορφή concept και αυτή την στιγμή πραγματοποιεί τις τελευταίες του δοκιμές.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Λίγο πιο μικρή από την Stelvio η Tonale
Η Αlfa Romeo Τοnale γνωρίζουμε πως θα είναι μικρότερη σε μέγεθος από την Stelvio, ωστόσο, από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως συμπεραίνουμε πως η διαφορά τους δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Περισσότερα συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, αφού η Tonale παραγωγής δοκιμαζόταν κάτω από βαρύ καμουφλάζ.

To 2022 στην αγορά
Η Tonale φημολογούνταν πως θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες, ωστόσο το ντεμπούτο της θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2022 γιατί ο CEO της φίρμας, ζήτησε να γίνει καλύτερος ποιοτικός έλεγχος και να εξελιχτεί περισσότερο το υβριδικό κινητήριο σύστημα του αυτοκινήτου. Η άφιξη της νέας Tonale στις αντιπροσωπείες αναμένεται να συμβεί τον Ιούνιο του επόμενου έτους.
 

Πρώτη εμφάνιση της Alfa Romeo Tonale



Με Plug-in κινητήριο σύνολο
Η Tonale θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Alfa Romeo που θα προσφερθεί ως Plug-in και σύμφωνα με όσα διαρρέονται, το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει το υβριδικό κινητήριο σύνολο των Jeep Compass και Renegade, του οποίου η απόδοση κυμαίνεται από 190 έως 240 άλογα. Η βάση του είναι ένας 1.300άρης turbo κινητήρας βενζίνης και μια 11,4 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει περίπου 42 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Στα σκαριά ένα ακόμη SUV
Η ιταλική φίρμα θα διευρύνει την γκάμα της περισσότερο το 2023 με ένα μικρό SUV που λέγεται πως θα προσφερθεί τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και ως ηλεκτρικό. Το μικρό SUV θα βασιστεί στην CMP πλατφόρμα της Stellantis και θα κατασκευαστεί στην Πολωνία.

Δίπλα-δίπλα τα SUV της Alfa Romeo
H νέα Tonale πραγματοποιεί τις τελευταίες της δοκιμές πριν παρουσιαστεί στην τελική της μορφή και έρθει στις αγορές το 2022.
Kάνει καλά η Alfa Romeo που επενδύει στα SUV; Μήπως έτσι γίνεται μια μάρκα σαν όλες τις άλλες;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN