Λιτό σχεδιαστικά, αλλά στιβαρό και καλοφινιρισμένο το ταμπλό του SEAT Mii
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λιτό σχεδιαστικά, αλλά στιβαρό και καλοφινιρισμένο το ταμπλό του SEAT Mii

Εσωτερικά: Με hi-tech «αέρα»

33.432 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2015)

Το εσωτερικό του SΕΑΤ Mii είναι λιτό σε σχεδίαση, αλλά γεροδεμένο, καλοφινιρισμένο και χωρίς κάποιο μεγάλο εργονομικό σφάλμα. Τη διαφορά κάνει το σύστημα infotainment, το οποίο τοποθετείται σε ειδική βάση στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και είναι αποσπώμενο. Διαθέτει σύστημα πλοήγησης, Bluetooth για σύνδεση με smartphones και υπολογιστή ταξιδίου. Η έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών είναι αρκούντως γρήγορη και ο χειρισμός είναι εύκολος.
Νεανικό και λιτό σε σχεδίαση είναι και το εσωτερικό του Toyota Aygo, που είναι στιβαρό και διαθέτει καλή ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το στροφόμετρο είναι τοποθετημένο ψηλά στο ταμπλό και δίνει μια παιχνιδιάρικη νότα. Όλα τα λεφτά είναι το σύστημα infotainment Τouch, το οποίο είναι ενσωματωμένο στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και προσφέρεται από τις εκδόσεις X-Play και πάνω. Η έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών διαθέτει απόλυτα ικανοποιητική ευκρίνεια, αλλά το σύστημα πλοήγησης χρεώνεται επιπλέον.
Το smart forfour διαθέτει την πιο trendy και ιδιαίτερη, αισθητικά εικόνα, ειδικά στην ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση, που διαθέτει πορτοκαλί δικτυωτό ύφασμα για να καλύψει το ταμπλό. Η έξτρα build in έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών «δένει» απόλυτα με την μοντέρνα εικόνα και διαθέτει κορυφαία ευκρίνεια και λειτουργία. Όπως και στις άλλες δύο περιπτώσεις διαθέτει Bluetooth, θύρα USB και σύστημα πλοήγησης. Στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του smart forfour διατίθεται το σύστημα cool & audio που με την προσθήκη μίας βάσης τηλεφώνου (108¤ αν παραγγελθεί και 139¤ ως εκ των υστέρων τοποθέτηση) μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή smart cross connect app που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει το smartphone του σύστημα infotainment!


Αποσπώμενη είναι η 5 ιντσών οθόνη του συστήματος infotainment στο SEAT.

Αποσπώμενη είναι η 5 ιντσών οθόνη του συστήματος infotainment στο SEAT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
OPEL